když jsem si říkala, že bych chtěla znovu piraně, myslela jsem tím ty oploutvené, s šupinami, co plavou v akvárku, né to čtyřnohé chlupaté, kvůli čemu zbytek smečky chodí doma v holinkách. A když jsem se před lety přiznala, že chci něco co žere šváby, myslela jsem tím něco čtyřnohého, ne černou vdovu ani nejjedovatějšího šíra Mexika. Já už ku*va nevím co s tím, aby to mělo dostatek obživy a zárověň nebylo v dosahu člověka.
Uživatel s deaktivovaným účtem
chingis - jak nejsem ve svým věku vůbec šedivá, tak z této havěti bych určitě zešedivěla, brrr.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.53.195
Ja jsem taky kdysi chtela jednu uzovku v terarku misto akvaria jako okrasu a pak se vratit ke konim... misto toho mam 12obrich hadu a hafo o neco mensi haveti a kone dik tomu v nedohlednu.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ja jsem taky kdysi chtela jednu uzovku v terarku misto akvaria jako okrasu a pak se vratit ke konim... misto toho mam 12obrich hadu a hafo o neco mensi haveti a kone dik tomu v nedohlednu.
Akorát vy jste s těmi hady měla možnost výběru. Chingis nejspíš tak úplně ne, určitě aspoň co se druhé půlky toho příspěvku týče.