Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.4.2018 02:42
Chingis

XXX.XXX.202.105

když jsem si říkala, že bych chtěla znovu piraně, myslela jsem tím ty oploutvené, s šupinami, co plavou v akvárku, né to čtyřnohé chlupaté, kvůli čemu zbytek smečky chodí doma v holinkách. A když jsem se před lety přiznala, že chci něco co žere šváby, myslela jsem tím něco čtyřnohého, ne černou vdovu ani nejjedovatějšího šíra Mexika. Já už ku*va nevím co s tím, aby to mělo dostatek obživy a zárověň nebylo v dosahu člověka.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.4.2018 07:29
Uživatel s deaktivovaným účtem

chingis - jak nejsem ve svým věku vůbec šedivá, tak z této havěti bych určitě zešedivěla, brrr.

9.4.2018 07:59
sisi58

XXX.XXX.191.1

Jsem ráda, že bydlím v ČR, protože jsou zde vcelku slušná zvířata, která mě, už jen pohledem na ně, nezabijí.
Exotická zvířátka nechť si zůstanou ve své domovině, či v ZOO.

Neregistrovaný uživatel

9.4.2018 09:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.53.195

Ja jsem taky kdysi chtela jednu uzovku v terarku misto akvaria jako okrasu a pak se vratit ke konim... misto toho mam 12obrich hadu a hafo o neco mensi haveti a kone dik tomu v nedohlednu.

10.4.2018 18:21
Atheira

XXX.XXX.50.119

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ja jsem taky kdysi chtela jednu uzovku v terarku misto akvaria jako okrasu a pak se vratit ke konim... misto toho mam 12obrich hadu a hafo o neco mensi haveti a kone dik tomu v nedohlednu.

Akorát vy jste s těmi hady měla možnost výběru. Chingis nejspíš tak úplně ne, určitě aspoň co se druhé půlky toho příspěvku týče.

Přidejte reakci

Přidat smajlík