Pes a Zánět periodontu

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.3.2018 23:07
hilhooja

XXX.XXX.150.18

Ahoj, chci se zeptat na radu. Jsem matka samoživitelka na mateřské a vzala jsem si před týdnem jorkšírka z nevhodných podmínek, ačkoliv sama nemám dost peněz, tak mi ho bylo líto a nemohla jsem jej tam nechat. Pejsek má křivou páteř a dneska jsem hledala, proč mu šíleně smrdí z tlamičky, našla jsem si na internetu stránku, kde je vše i s fotky a zjistila jsem, že má na každém zubu zubní kámen, tudíž Zánět periodontu. Je mi jasné, že s ním musím k veterináři, řekla bych, že očkování taky nějakou dobu neměl. Kolik asi zaplatím za cenu očkování a na kolik mě asi vyjde cena zákroku zánětu periodontu? Prosím poradte, nechci jít k veterináři a říct mu tam, že na to momentálně nemám. děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.3.2018 23:32
Uživatel s deaktivovaným účtem

hilhooja napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat na radu. Jsem matka samoživitelka na mateřské a vzala jsem si před týdnem jorkšírka z nevhodných podmínek, ačkoliv sama nemám dost peněz, tak mi ho bylo líto a nemohla jsem jej tam nechat. Pejsek má křivou páteř a dneska jsem hledala, proč mu šíleně smrdí z tlamičky, našla jsem si na internetu stránku, kde je vše i s fotky a zjistila jsem, že má na každém zubu zubní kámen, tudíž Zánět periodontu. Je mi jasné, že s ním musím k veterináři, řekla bych, že očkování taky nějakou dobu neměl. Kolik asi zaplatím za cenu očkování a na kolik mě asi vyjde cena zákroku zánětu periodontu? Prosím poradte, nechci jít k veterináři a říct mu tam, že na to momentálně nemám. děkuji.

ceny jsou smluvní, takže na to se musíte zeptat vybraného veterináře.

jinak tlama se léčí tak, že se pes uspí, zuby se vyčistí, případně protrhají, podle stavu.

30.3.2018 23:56
tapina

XXX.XXX.211.129

Asi tak... může to být zhruba 2-6tisíc, podle narkózy, co přesně se bude dělat, kdo, kde... podle mě by nebylo od věci s pejskem na veterinu stejně v brzké době zajít, prohlídku, postupně řešit, co bude potřeba, naočkovat, případně zbavit parazitů. Při té příležitosti, při první návštěvě, se můžete zeptat, na tom přece není nic špatného. Je to plánovaný zákrok. Občas se podaří stav upravit vhodným krmením, někdy je potřeba zásah. Držím palce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík