Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.3.2018 04:09
Chingis

XXX.XXX.202.105

nechala jsem blbec pamlskovník na pospas štěňatům, tak scháním co si koupit/ušít nového. Líbí se mi třeba tento: http://www.coolzada.cz/produkt/pamlskovnik/, ale nejsem si jistá tím zavíráním - chtěla bych něco co se lehce otevírá a zavírá, nejlépe jednou rukou a nehlučně, a zavřené při běhu nebude trousit pamlsky.

Co používáte vy? Nebo co byste doporučili či naopak ne? To moje původní byl nějaký obal na mobil a peněženka v jednom, malé, skladné, jen otvírání na suchý zip, což se neslyšně otevřít nedá.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.3.2018 05:45

Používám úplně obyčejný takovýhle https://www.mazliciostrava.cz/fotky4655/fotos/_vyr_2430pamlskovnik.jpg
Na stahovací šňůrku. Nechávám si to roztáhnutý tak nějak napůl a pamlsky mi z toho neutíkaj a přitom můžu kdykoliv pro nějakej šáhnout.

15.3.2018 07:11

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Používám úplně obyčejný takovýhle https://www.mazliciostrava.cz/fotky4655/fotos/_vyr_2430pamlskovnik.jpg
Na stahovací šňůrku. Nechávám si to roztáhnutý tak nějak napůl a pamlsky mi z toho neutíkaj a přitom můžu kdykoliv pro nějakej šáhnout.

...mám také takový + je tam karabinka, takže zavěšený na kapse a pamlsky opravdu nepadají...

15.3.2018 07:12

Taky máme podobný jako keriton, už je teda hodně starý a několikrát opravovaný, ale pořád slouží, jde připnout k opasku nebo se pohodlně vejde do kapsy.

15.3.2018 07:21
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Léta jsem používala tenhle, jako holky, časem se pamlskovaní pejsové rozrostli tak, že už mám místo toho psí tašku křížem. Shodou náhod se mi zrovna včera soused smál, že si budu muset už pořídit na to batoh, protože jsem jeho pejskům říkala, že jsme vyžraní a nevím, jestli tam ještě něco vyhrabu...

15.3.2018 07:33

Mám neustále promaštěnou kapsu. Přijde mi, že i bez pamlskovníku jsem ověšená dost (vodítko, dalekohled, foťák ), někdy mám pocit, že se nevymotám. Přemýšlela jsem, že si do kapsy ušiju vložku z voskovaného plátna - starý ubrus se najde. Sem s dalšími nápady smajlík

15.3.2018 08:19
blackberry

XXX.XXX.110.35

Klasické kulaté pamlskovníky mi nevyhovují, protože odstávají a překáží. Většinou to končilo vysypanými pamlsky. Nakonec jsem si udělala radost a koupila si Demevenku, kterou nosím kolem boků, a jsem hrozně spokojená. Vejde se tam kromě sáčků a pamlsků i mobil, doklady, peníze... Prostě všechno, co potřebuju, když jedeme ven (autem nebo MHD). Nemám tak nadité kapsy a nemusím tahat ještě kabelku navíc. Po roce intenzivního nošení pořád drží.
Ale líbí se mi i ty pamlskovníky od Coolzada, je to cenově dostupná alternativa Demevenky a asi si ho pořídím do terénu.

15.3.2018 09:26
Ruzena_Ruzova

XXX.XXX.13.98

Já si kupuju u vietnamců takovou tu malou pánskou tašku hranatou, co má hlavní kapsu na zip - bez přehazovacícho dílu. Něco podobného jako na obrázku. Stojí většinou kolem 200 Kč. Vejdou se tam pamlsky a do ostatních kapes doklady, pytlíky atd. Nosím buď přes rameno nebo kolem pasu. Mám vždycky dvě velikosti... jednu takovou pidi jenom na jídlo, doklady a drobné věci a pak středně velkou, do které se vejde ještě hračka (míček, pešek) a půllitrovka pití, nebo malá termoska.

16.3.2018 04:19
Chingis

XXX.XXX.202.105

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mám neustále promaštěnou kapsu. Přijde mi, že i bez pamlskovníku jsem ověšená dost (vodítko, dalekohled, foťák ), někdy mám pocit, že se nevymotám. Přemýšlela jsem, že si do kapsy ušiju vložku z voskovaného plátna - starý ubrus se najde. Sem s dalšími nápady smajlík

co tohle? - http://www.coolzada.cz/produkt/omyvatelna-vlozka-do-pamlskovniku-nejen-pro-barfisty/.

16.3.2018 05:23
Chingis

XXX.XXX.202.105

Orionko tak to já jsem na tohle lenoch. Pamlskovník většinou beru jen na ty venčicí procházky po sídlišti. Když jdeme dál, tak všechno nacpu holkám do batohů a sama nesu jen ten foťák a/nebo dalekohled, pamlsky jen málokdy, Ta moje nosí batoh ráda, jak malé dítě, je s batohem strašně důležitá, tak proč toho nevyužít.

Blackberry to je přesně ten pocit co z těch kulatých mám. Ten můj je plošší a malý a i tak se divně kejklá a překáží. K tomu zavírání na zdrhovadlo se asi ukecat nechám, na výrobu nejjednodušší.
Demevenka vypadá dobře, ale to spíš někam na akce, na prašnou cestu mezi dobytek je to trochu zbytečně drahé. smajlík

Zatím asi vede pamlskovník od Coolzada, jen bych tomu doplnila kapsičku na míček.

Přidejte reakci

Přidat smajlík