Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.3.2018 16:33

Zajímá mě, kdo má jaké zkušenosti z dovozem štěnda ze zahraničí-Rusko, Ukrajina, Bělorusko.

Neregistrovaný uživatel

10.3.2018 17:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zajímá mě, kdo má jaké zkušenosti z dovozem štěnda ze zahraničí-Rusko, Ukrajina, Bělorusko.

A co přesně potřebujete vědět?

10.3.2018 18:10

Jak jste štěně přivezli, bylo v pořádku a všechno co je s tím spojené.

Neregistrovaný uživatel

10.3.2018 18:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jak jste štěně přivezli, bylo v pořádku a všechno co je s tím spojené.

Z východu si hodně dávejte pozor, odkud štěně berete. Na podmínky odchovu i na to, v jakém stavu jsou v té CHS zvířata - často se stává, že ze zemí bývalého sovětského svazu přijde štěně podražené v růstu, s prošlapama, absolutně nesocializované apod. Od nás si dovezli z těchto zemí (Bělorusko, Jugoslávie, Ukrajina, Srbsko) několik štěňat prac. plemene, a pokaždý byly v hrozném stavu

10.3.2018 19:42

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Z východu si hodně dávejte pozor, odkud štěně berete. Na podmínky odchovu i na to, v jakém stavu jsou v té CHS zvířata - často se stává, že ze zemí bývalého sovětského svazu přijde štěně podražené v růstu, s prošlapama, absolutně nesocializované apod. Od nás si dovezli z těchto zemí (Bělorusko, Jugoslávie, Ukrajina, Srbsko) několik štěňat prac. plemene, a pokaždý byly v hrozném stavu

Já mám tedy jinou zkušenost, ale je potřeba vybírat chovatele pořádně.

11.3.2018 19:50
LájošM

XXX.XXX.14.251

V Rusku vystaví papíry na cokoli, kontroly vrhů nefungují, klidně vystaví PP na štěňata, která ani v zemi nejsou. Takže je sázka do loterie, co koupíte. Vybírejte z osvědčených chovatelů.

Přidejte reakci

Přidat smajlík