Krátkosrstý pes non stop venku

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

27.2.2018 09:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.10

Ahojte, mám problém. Druhý týden se staram o dva psy kamaráda co musel pracovně pryč. Má mix huskyho a pak pitbulla s ridgebackem nebo tak něco... Jsou celoročně venku, jenže mi dělají obavu ty mrazy, huskyn je v pohodě, bojím se o toho mix pita s málo chlupama domů si je vzít nemůžu, Tarra za prvé hárá a za druhé to prostě nejde, nejsou zvyklí být v bytě...jezdím tam každý den, dávám jim teplé jídlo...boudu mají v garáži kde jsou pootevřený vrata, do boudy jsem jim dala slámu a na vrata přehodila hadr. Co víc pro ně můžu udělat...? Jsem z toho nešťastná. Chtěla jsem jim do té garáže dát takové to topítko na spínací hodiny ale aby jim to víc neuškodilo, přechod kosa a tepleji...

27.2.2018 10:03
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

V pohodě, pokud mají v boudě dostatek slámy, navíc ji mají chráněnou v garáži, bez problémů. Tady tak je většina psů, boxer, bandog, bullka nějaká, mé mámy kříženka holoprdka.

Neregistrovaný uživatel

27.2.2018 10:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.10

lesnížínka napsal(a):
V pohodě, pokud mají v boudě dostatek slámy, navíc ji mají chráněnou v garáži, bez problémů. Tady tak je většina psů, boxer, bandog, bullka nějaká, mé mámy kříženka holoprdka.

Takže se stresuju zbytečně? Tak když si vezmu jak se mají naši psi... Vlastní pokojík, pelíšky, teplé jídlo 2x denně, procházky...a pak vidím ty dva však jsem včera těm našim říkala, že ani neví jak se mají dobře...

27.2.2018 11:17
Atheira

XXX.XXX.253.1

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Takže se stresuju zbytečně? Tak když si vezmu jak se mají naši psi... Vlastní pokojík, pelíšky, teplé jídlo 2x denně, procházky...a pak vidím ty dva však jsem včera těm našim říkala, že ani neví jak se mají dobře...

Tamti očividně neznají, co mají ty vaše, takže bych to neporovnávala, nemůžou vyloženě postrádat, co neznají a večery nejspíš netráví závistivými myšlenkami. :d nepíšete, kolik jim je, ale u nás bylo loni ještě o deset stupňů méně (-25), takže jestli to loni zvládli a jsou zvyklí, nedělala bych nic extra, jen jim pořádně nastlala slámu.

27.2.2018 11:51
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Tamti jsou rádi, že si jich vůbec někdo všimne...Víte jak běží ráno z boudiček s pištěním?!? Abych na ně promluvila, dala jim nějakou mlsku? Bandoga s bullkou už ani nepohladím, protože bandog tak vztekle skáče na branku, když jde někdo kolem, že ji celou propletli ostnatým drátem, sotva jim prostrčím ty mlsky do huby, věčně jsou od toho poškrábaní a panička mi řekne: oni se na tebe tak strašně těší, onehdá jsi nešla a vyhlíželi celý den...Tito ani na procházce nebyli nikdy...Víc pro ně udělat nemůžu...

Neregistrovaný uživatel

27.2.2018 12:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.10

Tak on s nima ven chodí, když je doma... Jako normálně je mám na starosti v létě a prostě mi to nikdy nepřišlo, že jsou takto venku... Samozřejmě se netřepou, jak ty naše hvězdy no ten Husky má tak 7-8 let a mix pita asi 4-5 let. Tak jo, uklidnili jste mě. Víc jim nastelu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.2.2018 13:08

Ahojte, mám problém. Druhý týden se staram o dva psy kamaráda co musel pracovně pryč. Má mix huskyho a pak pitbulla s ridgebackem nebo tak něco... Jsou celoročně venku, jenže mi dělají obavu ty mrazy, huskyn je v pohodě, bojím se o toho mix pita s málo chlupama domů si je vzít nemůžu, Tarra za prvé hárá a za druhé to prostě nejde, nejsou zvyklí být v bytě...jezdím tam každý den, dávám jim teplé jídlo...boudu mají v garáži kde jsou pootevřený vrata, do boudy jsem jim dala slámu a na vrata přehodila hadr. Co víc pro ně můžu udělat...? Jsem z toho nešťastná. Chtěla jsem jim do té garáže dát takové to topítko na spínací hodiny ale aby jim to víc neuškodilo, přechod kosa a tepleji...

Je si ridgebackem tak jesm četla v mé encyklopedii že v případě že jsou dlouhodobě venku jim naroste hustá podsada tak bych se nebála ba je si mají slámu, teplé jídlo...atd.

Neregistrovaný uživatel

27.2.2018 14:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.10

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Je si ridgebackem tak jesm četla v mé encyklopedii že v případě že jsou dlouhodobě venku jim naroste hustá podsada tak bych se nebála ba je si mají slámu, teplé jídlo...atd.

Já ale nevím zda je s ridgebackem Psala jsem že je to nějaký takový kříženec...

27.2.2018 21:09

Já v těchto mrazech taky plaším, ale ukázalo se, že zbytečně, chlupáči blbnou ve sněhu, zatímco doma je to nebaví, už rozervali jednu vnitřní rohožku, zatímco jsem byla v práci. a taky je jim doma horko, a to máme vytopeno jen na 20 stupňů. Ale na noc je teda domů beru.

27.2.2018 21:15

Já v těchto mrazech taky plaším, ale ukázalo se, že zbytečně, chlupáči blbnou ve sněhu, zatímco doma je to nebaví, už rozervali jednu vnitřní rohožku, zatímco jsem byla v práci. a taky je jim doma horko, a to máme vytopeno jen na 20 stupňů. Ale na noc je teda domů beru.

Moje mamka plaší že je venku kosa ať je pes doma.
No...den předtím doma byla max 15min a chtěla ven a světe div se pes je radši venku v -15°C než doma 24°C (tohle najednou večer přestane fungovat ps: to přeštický prase se venku bojí tmy).

28.2.2018 14:24
Atheira

XXX.XXX.253.1

To máte taky dobrý. Moje mrcha jde, když jí oznámím, že vyrážíme, ale teda tváří se jak když kráčí na popravu. Venku sice už lítá a baví ji to... v bundě. Ale když pro ní přijde dopoledne máma, schovává se, případně někde jakože tak tvrdě spí, že přece neslyší, i když stojíte nad ní. Dneska vymyslela inovaci, schovala se do skříně a máma volala celá zděšená, že mi zmizel pes. kdybych nevěděla, že tam občas leze, asi bych si taky myslela, že se vypařila.

1.3.2018 07:33
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Atheira napsal(a):
To máte taky dobrý. Moje mrcha jde, když jí oznámím, že vyrážíme, ale teda tváří se jak když kráčí na popravu. Venku sice už lítá a baví ji to... v bundě. Ale když pro ní přijde dopoledne máma, schovává se, případně někde jakože tak tvrdě spí, že přece neslyší, i když stojíte nad ní. Dneska vymyslela inovaci, schovala se do skříně a máma volala celá zděšená, že mi zmizel pes. kdybych nevěděla, že tam občas leze, asi bych si taky myslela, že se vypařila.

Tak pokud pes ven vyloženě nechce, nevyhodila bych ho tam, to je jasné, neměla bych to srdce. Já takovou situaci neznám. Teď ráno beru psa domů, ať si pro mrazivé noci nahřeje staré kosti. Po půl hodině chce ven, to už ho tu držím vyloženě násilím, protože se jdu teprve do koupelny chystat, aby jsme pak vyrazili na ranní obchůzku.

1.3.2018 09:32

Atheira napsal(a):

To se u nás nemůže stát. Doma je nuda, zatímco venku plno srandy. Včera zařval i adventní věnec, který zůstal v těch mrazech zapomenut na dveřích. Rohožku už jsem včera vyhodila a přihodila raději pár hraček navíc. Dnes ale svítí sluníčko, tak budou venku, dokud to půjde. Starší labradorka je hodná, ta si pobytu doma váží, ven jen vyčurat a hned zpátky zalehnout domů do pelíšku. Ale roční zlaťanda je nezmar, pořád musí vyvíjet nějakou činnost.

Přidejte reakci

Přidat smajlík