Ahoj, mám jednu netradiční otázku, kde se převlíkáte, když jedete se psem na mezinárodní výstavu, konkrétně Nitra? Dá se tam někde převlíct do výstavního nebo jedete už přímo v kostýmku či šatech? Otázka myšlena spíše na ženy. Chystám se na svou první výstavu a jelikož je teď chladno, nechce se mi moc být celou dobu v šatech a zmrzat. Topí v halách?
Děkuji za případné odpovědi
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
MAG
napsal(a):
Ahoj, mám jednu netradiční otázku, kde se převlíkáte, když jedete se psem na mezinárodní výstavu, konkrétně Nitra? Dá se tam někde převlíct do výstavního nebo jedete už přímo v kostýmku či šatech? Otázka myšlena spíše na ženy. Chystám se na svou první výstavu a jelikož je teď chladno, nechce se mi moc být celou dobu v šatech a zmrzat. Topí v halách?
Děkuji za případné odpovědi
Všichni se převlékají na WC, a v halách se topí
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
MAG
napsal(a):
Moc děkuji
V každé hale jsou WC?
Některé haly jsou propojené, ale v kždém komplexu vždy wc jsou.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Stačí si vzít něco normálního a pak vytáhnout jen sako a boty, to udělá hodně. ;).
MAG
napsal(a):
Bohužel mám šaty
No... Tak to tak nehroťte, minimálně na zimu jsou kalhoty praktičtější.
MAG
napsal(a):
Také si myslím, ale mám černého psa a měla bych černé kalhoty. Četla jsem, že by měl pes vynikat. Nevím co je na tom pravdy
Jinak bych kalhoty mile ráda volila.
Pravda to je. Ne tak vynikat, jako spíš nesplývat s okolím, v tomto případě s vystavovatelem. Takže nakráčet do obchodu a pořídit kalhoty ideálně bílé, béžové apod. Něco světlejšího.
napsal(a):
Pravda to je. Ne tak vynikat, jako spíš nesplývat s okolím, v tomto případě s vystavovatelem. Takže nakráčet do obchodu a pořídit kalhoty ideálně bílé, béžové apod. Něco světlejšího.
Určitě to kalhoty jiné barvy než černé mám v plánu
Bohužel do zítřka už to nestihnu
Já většinou nosím úpletové šaty. Jsou pohodlné, neomezují mě v pohybu, nemačkají se a navíc mají tu výhodu, že když je trochu podkasám, dají se použít jako delší svetr. Pokud je zima, natáhnu pod ně kalhoty a ty pak sundám až před vystavovaním (a když není místo na převlečení, klidně to lze udělat i u kruhu).
Oblečení by skutečně mělo být v barvě kontrastní ke psu, abyste spolu nesplývali.
MAG
napsal(a):
Určitě to kalhoty jiné barvy než černé mám v plánu
Bohužel do zítřka už to nestihnu
Jak dopadla premiéra?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
MAG
napsal(a):
VN4 ze 6ti feneček. Snad je to slušný výsledek na naši první výstavě.
Zrovna se zeptám, neznáte nějaké kurzy handlingu, přípravy na výstavu na Moravě? :).
Ve které části moravy?
Jinak k tomu oblečení - pro případné hledače rad.
Ještě brát ohled jestli je potřeba ke psu klekat... se světlými kalhotami teda nic moc. Už jsem viděla i poněkud nešťastnou vystavovatelku, která si zrovna ve svělém klekla do fleku na koberci. Ten diskomfort byl pak na paní dost znát při předvádění psa. To stejně platí i pro šaty/sukni a silonky. Zátěžák dovede punčocháče potrhat. A pak tedy i brát ohled na barvu šatů/sukně. Při klečení se barva šatů/sukně stává okolím. Tolik reportáž z výstavy čivav.