Kožené přepínací vodítko

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.11.2017 23:43

Kdo má? Poraďte kde objednat. Dík.

1.12.2017 02:30
tapina

XXX.XXX.211.217

Má to např. značka B&F, to se běžně prodává ve zverimexu a taky mají svůj e-shop. Kvalita - měla jsem pro fenu od nich obojek, tenký, štenecí, bezbarvý, dobrý, jeden kožený obojek a dost silně pouštěl barvu a popraskal při minimálním používání, teď má fena jiný, má ho rok intenzivního nošení, je tmavomodrý a nic mu není, nepouští. (Nylonové věci mají hrozné.) Takže kvalita asi jak co... Ale je to levné.

Mám jedno nepoužité jiné značky, ploché, v přírodní barvě (nebarvené). Kdyžtak bych Vám ho mohla věnovat. Ještě mám jedno tmavohnědé kulaté.

1.12.2017 12:20

V mysliveckých potřebách...

1.12.2017 12:35
balisek

XXX.XXX.131.211

Kvalitní kožené propínací vodítko 250 cm lze jsem objednávala tady:
https://www.abcpet.cz/abcpet/Voditko-prepinaci-kuze-15mmx-250cm-pro-psy-Karlie-GmbH-d421.htm

I po připočítaní poštovného je to asi nejlepší cena, za jakou tento typ vodítka sehnat. Jedná se o kvalitní kůži, kroužky jsou pevné s kvalitním svarem.

1.12.2017 12:42

Jestli ho máte, jak je velká ta karabina?

1.12.2017 12:49
balisek

XXX.XXX.235.209

Karviná má 7 cm. Známý tohle vodítko objednávka na choďáka a slouží spolehlivě.

1.12.2017 12:53
balisek

XXX.XXX.131.211

balisek napsal(a):
Karviná má 7 cm. Známý tohle vodítko objednávka na choďáka a slouží spolehlivě.

Pardon - korektor v mobilu si to opravil podle svého: "karabina" a "objednával na choďáka" smajlík.

Nýty, kůže, karabina i sváry jsou opravdu pevné a bytelné.

1.12.2017 16:48

balisek napsal(a):
Kvalitní kožené propínací vodítko 250 cm lze jsem objednávala tady:
https://www.abcpet.cz/abcpet/Voditko-prepinaci-kuze-15mmx-250cm-pro-psy-Karlie-GmbH-d421.htm

I po připočítaní poštovného je to asi nejlepší cena, za jakou tento typ vodítka sehnat. Jedná se o kvalitní kůži, kroužky jsou pevné s kvalitním svarem.

Dík, opravdu s takovou cenou už jsem se dlouho nesetkala. Nevím, proč mi to internet nevyplivnul, když jsem hledala...Našla jsem pěkné z losí kůže za podstatně větší peníz, ale bylo krátké a zbytečně bytelné na malého psíka.

1.12.2017 16:49

tapina napsal(a):
Má to např. značka B&F, to se běžně prodává ve zverimexu a taky mají svůj e-shop. Kvalita - měla jsem pro fenu od nich obojek, tenký, štenecí, bezbarvý, dobrý, jeden kožený obojek a dost silně pouštěl barvu a popraskal při minimálním používání, teď má fena jiný, má ho rok intenzivního nošení, je tmavomodrý a nic mu není, nepouští. (Nylonové věci mají hrozné.) Takže kvalita asi jak co... Ale je to levné.

Mám jedno nepoužité jiné značky, ploché, v přírodní barvě (nebarvené). Kdyžtak bych Vám ho mohla věnovat. Ještě mám jedno tmavohnědé kulaté.

Dík za nabídku, ale lovím na internetu dárek smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík