Z vlčích luk a stepi - zdraví a kvalita psů?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.8.2017 15:53
sára-annie

XXX.XXX.241.252

Dobrý den všem,
z uvedené chovné stanice jsme měla fenu LR. Byl to můj první pes a v podstatě jsem o chovné stanici a plemeni příliš moc nevěděla. V roce 1999, kdy jsem si jí pořizovala snad nebyl ani příliš rozšířený internet, takže informací moc nebylo. O této chovce jsem se dozvěděla od známých, kteří z ní měli také psa GR.
Fena byla naprosto zdravá, pohodová povaha, přístup pana Ing. Kubeše byl dle mého názoru také v pořádku. Při předání jsme obdrželi základní informace k péči o štěně, veškeré dokumenty i další potřebné rady. Pokud bylo třeba, odpovídal pan Kubeš ochotně na mé laické telefonické dotazy, týkající se výchovy.Fena se dožila 14-ti let. Po její smrti jsem oslovila opět CHS Z Vlčí stepi, určitě bych si od nich vzala znovu štěně, ale bohužel v té době žádná štěňata LR neměli. Proto bych, po mé osobní zkušenosti, určitě odběr z této CHS doporučila.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.8.2017 16:21

sára-annie napsal(a):
Dobrý den všem,
z uvedené chovné stanice jsme měla fenu LR. Byl to můj první pes a v podstatě jsem o chovné stanici a plemeni příliš moc nevěděla. V roce 1999, kdy jsem si jí pořizovala snad nebyl ani příliš rozšířený internet, takže informací moc nebylo. O této chovce jsem se dozvěděla od známých, kteří z ní měli také psa GR.
Fena byla naprosto zdravá, pohodová povaha, přístup pana Ing. Kubeše byl dle mého názoru také v pořádku. Při předání jsme obdrželi základní informace k péči o štěně, veškeré dokumenty i další potřebné rady. Pokud bylo třeba, odpovídal pan Kubeš ochotně na mé laické telefonické dotazy, týkající se výchovy.Fena se dožila 14-ti let. Po její smrti jsem oslovila opět CHS Z Vlčí stepi, určitě bych si od nich vzala znovu štěně, ale bohužel v té době žádná štěňata LR neměli. Proto bych, po mé osobní zkušenosti, určitě odběr z této CHS doporučila.

Moc nerozumím na co se vlastně ptáte ?

8.8.2017 16:46
sára-annie

XXX.XXX.241.252

Neptám se na nic, jen reaguji osobní zkušeností na všechny ty dohady, možná i pomluvy k uvedené CHS. Nic víc.

9.8.2017 12:02

sára-annie napsal(a):
Neptám se na nic, jen reaguji osobní zkušeností na všechny ty dohady, možná i pomluvy k uvedené CHS. Nic víc.

Moc pomluv jsem neslyšela, měla bych ? JInak odkud tedy máte psa ted ?

9.8.2017 13:52
sára-annie

XXX.XXX.241.252

CHS Z Novoveských lučin.

9.8.2017 14:03

sára-annie napsal(a):
CHS Z Novoveských lučin.

Aha, koukám na ně, neznám nic mě to neříká.

Neregistrovaný uživatel

9.8.2017 14:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.25

CHS z Vlčích luk a Vlčí stepi se teď pomlouvá, protože mají hodně zvířat a mají je v kotcích.
To je teď prostě taková móda.
Nedejte na řeči, lidi rádi pomouvají, zjistěte si zdravotní výsledky, případně pracovní výsledky odchovů, zajeďte se tam po domluvě podívat, popovídejte s chovatelem a udělejte si vlastní názor.

9.8.2017 14:36
marcelaamax

XXX.XXX.141.102

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
CHS z Vlčích luk a Vlčí stepi se teď pomlouvá, protože mají hodně zvířat a mají je v kotcích.
To je teď prostě taková móda.
Nedejte na řeči, lidi rádi pomouvají, zjistěte si zdravotní výsledky, případně pracovní výsledky odchovů, zajeďte se tam po domluvě podívat, popovídejte s chovatelem a udělejte si vlastní názor.

Ono asi hodně záleží kdo na co psa chce. Na mě by také lépe působila chovatelská stanice, kde je pár psů, kteří žijí uprostřed rodinného dění, rodina je s sebou bere kam to jde a jsou tak nějak na vše zvyklí. Radši bych si psa vzala z takové CHS i přes to, že třeba nemají tolik odchovů a pracovních výsledků, než odněkud, kde jsou desítky psů v kotcích. A tím nechci říct, že se jim nevěnují, asi na to mají lidi. Ale já osobně bych radši štěně po rodičích chovaných tak, jak jsem popisovala prvně.

Ale každý máme právo volby, každý ať si vybere to, co sám uzná za vhodné.

21.12.2017 12:02
Bolo

XXX.XXX.39.106

CHS Z vlčích luk má podle mne jeden velký problém a tím je právě Kubeš. Opakovaně jsme tuto CHS navštívili, takže i proto si dovolím přidat svůj názor. Ještě předesílám, že práci se zvířaty - nejen psy - se věnuji skoro 40 let. Nemusíte se mnou souhlasit, můžete - je to jenom na vás. Štěňata. která jsou ze všeho vyjukaná, protože znají jen kotec, fenka, která vítá více cizí lidi, než svého páníčka, nezájem Kubeše co bude se štěňaty dále, to jsou příliš velké detaily, než abych si myslel, že je tady vše v pořádku.
Když vyslovíte toto jména na některých cvičácích, nejen v JČ, ale i V Praze, zjistíte, že Kubeš je v negativním smyslu populární na hodně místech...

Přidejte reakci

Přidat smajlík