Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.2.2017 11:41
Psočka

XXX.XXX.1.239

Existuje nějaká vysoká škola, která by měla uplatnění a já bych nějakých způsobem pracovala se psy?

3.2.2017 11:47
inusanka

XXX.XXX.98.58

Třeba v Praze - Suchdole, ale žádná VŠ Vám nezajistí uplatnění.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.2.2017 12:12

Psočka napsal(a):
Existuje nějaká vysoká škola, která by měla uplatnění a já bych nějakých způsobem pracovala se psy?

Myslím si, že na to jdete z blbé strany.

nejdříve musíte vymyslet, čím se chcete živit - včetně toho, jestli je reálné se tím živit, a pak si zvolte cestu k tomu získat tohle zaměstnání. třeba zjistíte, že vysokou školu k tomu netřeba.

3.2.2017 12:38
Psočka

XXX.XXX.1.239

Já právě na nějakou VŠ musím, protože jsem na gymplu. Teď si musíme vybrat semináře a já se rozhodují mezi dvěmi směry, nejradši bych chtěla dělat něco se zvířaty ( ideálně psy), ale rodiče mi tvrdí, že potom nebudu mít žádné uplatnění, tak si chci zjistit o všem co nejvíce informací, abych se pak správně rozhodla.

3.2.2017 13:06
tapina

XXX.XXX.128.183

Psočka napsal(a):
Já právě na nějakou VŠ musím, protože jsem na gymplu. Teď si musíme vybrat semináře a já se rozhodují mezi dvěmi směry, nejradši bych chtěla dělat něco se zvířaty ( ideálně psy), ale rodiče mi tvrdí, že potom nebudu mít žádné uplatnění, tak si chci zjistit o všem co nejvíce informací, abych se pak správně rozhodla.

Mezi kterými dvěma směry vybíráte?

Phszdb

3.2.2017 13:07
Phszdb

XXX.XXX.32.74

Co kynologie, popřípadě veterina?

3.2.2017 14:36

Psočka napsal(a):

No, na práci se psy nepotřebujete nutně vysokou, i když jste na gymplu.

ono takový cvičitel psů musí mít jiné kvality než teorii z vysoké školy, stejně tak třeba střihač vysokou nepotřebuje, stejně tak třeba množitel taky nepotřebuje vejšku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík