Anglický kokršpaněl – nádherná štěňata
Prodám Anglického kokršpaněla - Anglický kokršpaněl v nabídce – NOVÝ VRH z...
DohodouDobrý den, omlouvam se za usmevny dotaz, ale jsem ze situace velmi vydesena. Dnes rano mi zahynula rybka- betta splenders, a dnes odpoledne jsem ji zakopala na zahrade- nez jsem se otocila, muj pes ji vykopal a snedl, vubec nevim co mam delat, zda jet na vyplach zaludku, nebo pockat co bude. Jsou tyto ryby pro psy nejak jedovate? Myslite ze mam zachivst klid?? Pes se zstim chova normalne- od sezrani ubehla asi hodina. Moc vsem dekuji.
Kajika._.
napsal(a):
Dobrý den, omlouvam se za usmevny dotaz, ale jsem ze situace velmi vydesena. Dnes rano mi zahynula rybka- betta splenders, a dnes odpoledne jsem ji zakopala na zahrade- nez jsem se otocila, muj pes ji vykopal a snedl, vubec nevim co mam delat, zda jet na vyplach zaludku, nebo pockat co bude. Jsou tyto ryby pro psy nejak jedovate? Myslite ze mam zachivst klid?? Pes se zstim chova normalne- od sezrani ubehla asi hodina. Moc vsem dekuji.
Dobrý den,
kromě toho, že pes zkazil rybce "pokoj a klid", tak se nic zlého nestalo. Bety bojovnice nejsou jedovaté a všeobecně vzato psi smí žrát rybí maso, dokonce je velmi vhodné ke krmení. Takže můžete být v klidu. Pouze si zpestřil jídelníček :-)
S pozdravem
Strejčková