Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

milli

19.1.2017 11:10
milli

XXX.XXX.201.241

Ráda bych se zeptala, jak se řídit podle tabulky na granulích.9 týdenní štěně,6 kg. Váha v dospělosti labradora 25-30kg. řídím se kolik pes váží teď, nebo v dospělosti. Vůbec se v tom nevyzdám. Dávám Brit care puppy. Děkuji.

19.1.2017 11:32
macomb

XXX.XXX.200.139

milli napsal(a):
Ráda bych se zeptala, jak se řídit podle tabulky na granulích.9 týdenní štěně,6 kg. Váha v dospělosti labradora 25-30kg. řídím se kolik pes váží teď, nebo v dospělosti. Vůbec se v tom nevyzdám. Dávám Brit care puppy. Děkuji.

Vždyť je v té tabulce jasně napsáno...váha psa v dospělosti

milli

19.1.2017 11:51
milli

XXX.XXX.201.241

Děkuji, nebyla jsem si jistá...

19.1.2017 11:57
scylla

XXX.XXX.150.32

milli napsal(a):

Tolik, aby pes prospíval, rostl a měl přiměřenou váhu, na tabulky je nejlepší kašlat.

19.1.2017 12:39
macomb

XXX.XXX.200.139

scylla napsal(a):
Tolik, aby pes prospíval, rostl a měl přiměřenou váhu, na tabulky je nejlepší kašlat.

Já se teda taky zatím řídím tabulkama, protože mám pocit, že by mě byl schopnej sežrat kilo za den smajlík Teď jsme začali krmit i masem tak taky vážím smajlík Tak máme ho teprve měsíc tak si nejsem jistá a nechci ho překrmovat. Věřím, že časem si to sedne a nebudu tabulkovej maniak smajlík

19.1.2017 12:55
dadu

XXX.XXX.61.94

Každé štěně se asi musí "zažrat". Můj rotík byl od začátku, co jsem si ho přivezla žravý až pažravý. Zbaštil dvojnásobek doporučeného množství granulí, spoustu pamlsků a pořád by žral, ale tlustý nebyl... Teď, jak před pár dny polevily mrazy, tak ubral a baští slabou polovinu toho, co před tím. Teď opět mrzne, ale pes žere stále (podle mě) málo (bude mu 8 měsíců).

Přidejte reakci

Přidat smajlík