milli
XXX.XXX.201.241
Ráda bych se zeptala, jak se řídit podle tabulky na granulích.9 týdenní štěně,6 kg. Váha v dospělosti labradora 25-30kg. řídím se kolik pes váží teď, nebo v dospělosti. Vůbec se v tom nevyzdám. Dávám Brit care puppy. Děkuji.
milli
napsal(a):
Ráda bych se zeptala, jak se řídit podle tabulky na granulích.9 týdenní štěně,6 kg. Váha v dospělosti labradora 25-30kg. řídím se kolik pes váží teď, nebo v dospělosti. Vůbec se v tom nevyzdám. Dávám Brit care puppy. Děkuji.
Vždyť je v té tabulce jasně napsáno...váha psa v dospělosti
milli
XXX.XXX.201.241
Děkuji, nebyla jsem si jistá...
milli
napsal(a):
Tolik, aby pes prospíval, rostl a měl přiměřenou váhu, na tabulky je nejlepší kašlat.
scylla
napsal(a):
Tolik, aby pes prospíval, rostl a měl přiměřenou váhu, na tabulky je nejlepší kašlat.
Já se teda taky zatím řídím tabulkama, protože mám pocit, že by mě byl schopnej sežrat kilo za den
Teď jsme začali krmit i masem tak taky vážím
Tak máme ho teprve měsíc tak si nejsem jistá a nechci ho překrmovat. Věřím, že časem si to sedne a nebudu tabulkovej maniak
Každé štěně se asi musí "zažrat". Můj rotík byl od začátku, co jsem si ho přivezla žravý až pažravý. Zbaštil dvojnásobek doporučeného množství granulí, spoustu pamlsků a pořád by žral, ale tlustý nebyl... Teď, jak před pár dny polevily mrazy, tak ubral a baští slabou polovinu toho, co před tím. Teď opět mrzne, ale pes žere stále (podle mě) málo (bude mu 8 měsíců).