Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.1.2017 06:39

Moje Yorkshirska včera spapala 4 kolečka lineckeho... Byla bez dozoru... Včera byla úplně v pohodě i kakání měla v poho. Jenže dnes ráno se celá třese a vůbec nechce behat :/ máme s ní dojít k veterináři?

5.1.2017 06:48
scylla

XXX.XXX.150.32

Učitě, a tím cukrovím to asi nebude.

5.1.2017 06:49

A nevíte čím? :/.

5.1.2017 07:32

A vůbec nechce skákat na sedačku...Ale když ji na ni dáme tak úplně v pohodě seskočí :/.

5.1.2017 07:35
rapotacka11

XXX.XXX.32.36

scylla napsal(a):
Učitě, a tím cukrovím to asi nebude.

Víte, že se mi přežrala cukrovím labradorka
a byla z toho marod.
Nevím, zánět žlučníku?
Vet jí něco dával, nepomáhalo to, možná 2 týdny nežrala a bylo jí špatně.
Cukroví samozřejmě nedostala mísu,
ale žebrala, každý jí dal ochutnat...
Už nikdy to psovi nedám.

Co je jorkšírovi, samozřejmě nevím.

5.1.2017 07:41

Jenom tak žblebt...

Můj nemocný pes se jeden čas rozhodl, že poživatelné je pouze linecké a jeden druh prefa sušeného masa. Nic víc. I matka pekla linecké jak divá, psu to vydrželo cca měsíc a hle - před touto "kůrou" měl jaterní i ledvinové hodnoty lehce zvýšené, po měsíci na lineckém vše zcela v pořádku, dokonce snad v optimálním středu hodnot...jsou to věci mezi nebem a zemí

5.1.2017 07:51

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Moje Yorkshirska včera spapala 4 kolečka lineckeho... Byla bez dozoru... Včera byla úplně v pohodě i kakání měla v poho. Jenže dnes ráno se celá třese a vůbec nechce behat :/ máme s ní dojít k veterináři?

K vetovi bych šla okamžitě...že by bylo na vině linecký se mi nezdá...to by pejsek musel bejt vyhraněnej granulkář s citlivým zažíváním, zdravej pejsek by to měl pobrat

5.1.2017 09:01

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Spapala... a nepokakinkala se z toho? Bože!

Přidejte reakci

Přidat smajlík