K velkému psovi štěně?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Hermínka

28.12.2016 11:44
Hermínka

XXX.XXX.174.130

Dobrý den,
mám dotaz chtěla bych si ke kříženci německého ovčáka a labradora starého 1 rok samec pořídit samici jack russela teriéra, ale bojím se, že by se s ní chtěl pářit a nebo by jí ublížil omylem nebo schválně. Poradí mi někdo kdo s tímhle má zkušenosti. Je to dobrý nápad?
Děkuji za rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.12.2016 11:47

Hermínka napsal(a):
Dobrý den,
mám dotaz chtěla bych si ke kříženci německého ovčáka a labradora starého 1 rok samec pořídit samici jack russela teriéra, ale bojím se, že by se s ní chtěl pářit a nebo by jí ublížil omylem nebo schválně. Poradí mi někdo kdo s tímhle má zkušenosti. Je to dobrý nápad?
Děkuji za rady.

No pokud budete mít psa a fenu a nebudou kastrovaní tak je samozřejmé že se v době hárání budou chtít pářit, to je snad jasné, přírodě neporučíte. Že velký pes malému štěněti může třeba nerad ublížit to je také samozřejmé, je to jen pes, nedělá nic schválně ale nemá rozum, záleží na tom jak mátep sa vychovaného.Tipuji že když se takhle ne příliš chytře ptáte, a nazíváte psa a fenu, sdamcem a samicí tak to žádná extra sláva nebude. Na co vlastně potřebujete mít fenu a psa ?

28.12.2016 12:03
Andrýsek3

XXX.XXX.39.146

Pes vás tahá na vodítku, tak si nejdřív vychovejte pořádně jednoho psa a pak si poridte dalšího. Jack Russell teriér je akční, temperamentní pes. Počkejte alespoň až bude mít 2 roky a bude pořádně vychovaný.

28.12.2016 12:09
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Hermínka napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji za rady.

Není.

28.12.2016 12:12

Hermínka napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji za rady.

Není!

Přidejte reakci

Přidat smajlík