Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.12.2016 08:15
Melaniiee

XXX.XXX.168.14

Dobrý den, chci se zeptat jestli nemáte podobnou zkušenost nebo vás nenapadá čím by to mohlo být způsobené. Ale asi už týden nám vždy kolem 5-6 h ranní zvrací pes, flat 9 měsíců. Vždy se vyzvrací pouze jen jednou, pokaždé je to jen hnědá voda bez žádných zbytku. Jinak nic, je hrává, jí normálně, vše je jako vždy. Jen mě zarazí to každodenní zvracení. Nevíte čím by to mohlo být?

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.12.2016 08:34

Melaniiee napsal(a):
Dobrý den, chci se zeptat jestli nemáte podobnou zkušenost nebo vás nenapadá čím by to mohlo být způsobené. Ale asi už týden nám vždy kolem 5-6 h ranní zvrací pes, flat 9 měsíců. Vždy se vyzvrací pouze jen jednou, pokaždé je to jen hnědá voda bez žádných zbytku. Jinak nic, je hrává, jí normálně, vše je jako vždy. Jen mě zarazí to každodenní zvracení. Nevíte čím by to mohlo být?

Kolikrát denně krmíte?

27.12.2016 08:36
Melaniiee

XXX.XXX.168.14

3x denne, rano, odpoledne a večer + pamlsky, piškoty.

27.12.2016 08:48

Hnědá voda by mě trochu znervozňovala (zelená až tak ne)...
Kdyby to bylo u mého psa, myslela bych si, že je buď ráno nervozní-natěšený na venčení, Stává se mu to před venčením nebo po něm? Nebo přes noc si nalízal nějaké chlupy, může to být i prázdným žaludkem. Nebyla poslední dobou nějaká změna ve stravě?( nové kmivo).

27.12.2016 09:05
Terven

XXX.XXX.110.147

Zvrací-li štěně nalačno před ranním krmením, bývá to nejčastěji z hladu a není to zas tak vzácné.
Nevím jak si představit hnědou vodu, v takovém případě psi zvracejí jen žaludeční šťávy a ty bývají většinou různě sytě žluté.
Doporučuje se posunout večerní krmnou dávku na později, aby pes neměl tak dlouhou pauzu bez žrádla, případně ji navýšit či dát něco, co více zasytí - přílohy.
Celkem často to dělají po ránu psi na barfu- maso se tráví rychleji než granule.

27.12.2016 09:33
vava69

XXX.XXX.136.28

Hlad. Pokud to fakt není hnědá jako že krev. Teď mi to v týdnu dělal pětiletý pes taky. Zvracel jako štěně z hladu. Museli jsme krmit častěji a později večer.

Přidejte reakci

Přidat smajlík