Jak to někdo může udělat?!

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

XBNq8

26.12.2016 11:26
XBNq8

XXX.XXX.127.13

Zdravím!
Tak dnes ráno jsem byla venku se svým psem. Jako každé ráno jsem ho nechala vylítat a když jsme se vraceli domů, tak jsem slyšela slabounké kňučení u popelnic. Šla jsem se tam tedy podívat. U stromu za jednou popelnicí bylo přivázané nádherné štěně nejspíše Amstaffa. Celé promáčené, prochlazené se smutným pohledem. Hned jsem si ho vzala domů. Ale nemůžu si ho bohužel nechat, takže mu seženu rodinu. Byla jsem s ním u veterinářky a prý mu je přibližně 9 týdnů!
Jak je tohle vůbec možný?! Jak někdo může vybodit takové malé štěně na mráz?! Když si jednou pořídím psa, tak je to na celý jeho život, ne jen na pár dní a až mě omrzí nebo zjistím, že dělá loužičky a okusuje nábytek, hned jde z domu. Opravdu, takhle rozčílená jsem už dlouho nebyla..

Zvire

26.12.2016 11:27
Zvire

XXX.XXX.224.28

Je to příšerné
A taky hrozně smutné
Dávala bych za to pokuty alespoň 1 000 000.

26.12.2016 11:57
hn..

XXX.XXX.245.251

To chce štěně vyfotit, zveřejnit okolnosti - jak ve městě, tak na FB a ono se třeba něco stane. Teoreticky lze zkusit trestní oznámení, ale pochybuju, že se tím někdo bude vážně zabývat.

26.12.2016 12:07
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

XBNq8 napsal(a):
Zdravím!
Tak dnes ráno jsem byla venku se svým psem. Jako každé ráno jsem ho nechala vylítat a když jsme se vraceli domů, tak jsem slyšela slabounké kňučení u popelnic. Šla jsem se tam tedy podívat. U stromu za jednou popelnicí bylo přivázané nádherné štěně nejspíše Amstaffa. Celé promáčené, prochlazené se smutným pohledem. Hned jsem si ho vzala domů. Ale nemůžu si ho bohužel nechat, takže mu seženu rodinu. Byla jsem s ním u veterinářky a prý mu je přibližně 9 týdnů!
Jak je tohle vůbec možný?! Jak někdo může vybodit takové malé štěně na mráz?! Když si jednou pořídím psa, tak je to na celý jeho život, ne jen na pár dní a až mě omrzí nebo zjistím, že dělá loužičky a okusuje nábytek, hned jde z domu. Opravdu, takhle rozčílená jsem už dlouho nebyla..

Přidejte fotku, místo a nějaký kontakt na sebe. Třeba se zájemce najde.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.12.2016 13:34

Fiona.Praha napsal(a):
Přidejte fotku, místo a nějaký kontakt na sebe. Třeba se zájemce najde.

Nevhodný vánoční dárek. Může se stát, ale určitě mu měli najít nové majitele a ne ho uvázat.
K Vánocům jsem v 18. dostala štěně od své velké lásky. Bydlela jsem u rodičů a byla připravená na odchod z domova na VŠ.
Mládenec se nejdřív hodně zlobil, ale pak pochopil, pejskovi jsme našli nové majitele...

26.12.2016 13:53
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nevhodný vánoční dárek. Může se stát, ale určitě mu měli najít nové majitele a ne ho uvázat.
K Vánocům jsem v 18. dostala štěně od své velké lásky. Bydlela jsem u rodičů a byla připravená na odchod z domova na VŠ.
Mládenec se nejdřív hodně zlobil, ale pak pochopil, pejskovi jsme našli nové majitele...

Nechápu souvislost s mým příspěvkem, aby zadavatelka přihodila fotku, místo a kontakt na sebe, že by se třeba našel zájemce.

26.12.2016 13:58
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Doufám, že jste si to trdlo nevzala?
Taky mne napadl nevhodný vánoční dárek...hmmm, tak to bylo ale neuvěřitělně rychlé. Lidi jsou fakt degeni. Včera popelář v telce říkal, že po Vánocích je to super, že zrovna našel u popelnic také nevhodný dárek: úplně nové kufry. Takže ano: nevhodné dárky se přeci dávají do(k) popelnicím...

26.12.2016 15:43

Fiona.Praha napsal(a):
Nechápu souvislost s mým příspěvkem, aby zadavatelka přihodila fotku, místo a kontakt na sebe, že by se třeba našel zájemce.

Jenom odkliknuta nevhodná citace - to se snad stát může smajlík. Co je na tom k nechápání ?

26.12.2016 15:45

..."Doufám, že jste si to trdlo nevzala? "...
Já to na sebe prásknu - vzala smajlík, ale už jsme dávno od sebe.

26.12.2016 22:51
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

..."Doufám, že jste si to trdlo nevzala? "...
Já to na sebe prásknu - vzala smajlík, ale už jsme dávno od sebe.

Přidejte reakci

Přidat smajlík