Máme 4 měsíce staré štěně a bobkuje strašně často, cca 7x za den. Nemá průjem, bobky jsou ukázkové, jen velmi časté. Jsme měsíc na BARFu, krmím 3x denně,7% z tělesné hmotnosti, v každé dávce má 50% masa+vnitřnosti,30% kosti a 20% zelenina+ovoce. Nedávám žádné přílohy jako těstoviny, vločky apod. Předtím měla granule Essentials a bylo to to samé, možná byly bobky o něco větší než teď, ale stejně často. Myslela jsem, že jí granule nesedí a že na BARFu to bude lepší, všude čtu jak psi na mase kadí daleko míň než psi na granulích, ale u nás to zřejmě moc neplatí. Nějaké nápady, čím by to mohlo být? Mám na krmení něco změnit?
SH
XXX.XXX.95.70
Můžete zkusit vysadit zeleninu nebo o něco snížit dávku a nebo je prostě hodně aktivní a má rychlé střeva. Časem se to může samo upravit.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Př. můj pes má trávení hodně rychlé - ve 12 h ukradne sterilovanou kukuřici a v 6 h večer jí v ukázkovém bobku odevzdá. Na snídani dostane třeba srdce, do 7 h je to poznat na barvě exkrementů. Pořád běhá a pořád bobkuje. Netrpí na průjmy, bez parazitů, prostě chodí často. Trochu to ovlivňuje krmení třikrát denně a časté pamlskování, ale ne zásadně. Je v pořádku, prostě to tak jako spousta dalších psů má (řešeno i s vet).