Pupeční kýla a březost

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Dzejn

11.12.2016 06:55
Dzejn

XXX.XXX.13.16

Dobry den, mame takový problém naše fenka ma pupeční kýlu dcerka s ni byla cca pred 3 tydny na prochazce a az ted z ni vypadlo ze ji obskocil na procházce pes kdyz harala a uz ji natýkají ceciky a prijde mi ze ma trochu i bríško poradíte mi prosim někdo je to asi hodně velky risk nebo se s tim da jeste neco delat? dekuji za odpoved :(.

11.12.2016 07:07
ivulka2

XXX.XXX.155.174

Dzejn napsal(a):
Dobry den, mame takový problém naše fenka ma pupeční kýlu dcerka s ni byla cca pred 3 tydny na prochazce a az ted z ni vypadlo ze ji obskocil na procházce pes kdyz harala a uz ji natýkají ceciky a prijde mi ze ma trochu i bríško poradíte mi prosim někdo je to asi hodně velky risk nebo se s tim da jeste neco delat? dekuji za odpoved :(.

Ano je to problém a pro vás bude nejlepši řešení vzít fenku a nechat ji ted hned vykastrovat a při tom pořešit i tu kýlu, ušetří vám to v budoucnu hodně starostí i problému.

11.12.2016 07:17
scylla

XXX.XXX.150.32

Dzejn napsal(a):

Poraďte se s veterinářem, opravdu dobrým, žádným řezníkem. Nejdřív je třeba zjistit, jestli je fenka skutečně březí.

Dzejn

11.12.2016 07:28
Dzejn

XXX.XXX.13.16

A neni uz na kastraci pozde?

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.12.2016 07:43
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dzejn napsal(a):
A neni uz na kastraci pozde?

Naopak. Po 3. týdnu je akorát čas mazat urychleně na sono, aby to bylo možné tímto způsobem řešit.

11.12.2016 09:55
ivulka2

XXX.XXX.155.174

scylla napsal(a):
Poraďte se s veterinářem, opravdu dobrým, žádným řezníkem. Nejdřív je třeba zjistit, jestli je fenka skutečně březí.

Tady není potřeba žádna rada s veterinářem, a kastrace je namístě at je nebo není fenka březí, pokud ted náhodou nebude tak další hárání už takové štěstí při vycházce nemusí mít...a kýla je v teto situaci nejmenší problém který by měl vet zvládnout při jedné narkoze.

11.12.2016 09:56
ivulka2

XXX.XXX.155.174

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Naopak. Po 3. týdnu je akorát čas mazat urychleně na sono, aby to bylo možné tímto způsobem řešit.

Nešla bych vubec na sono ale šla bych přímo kastrovat.

11.12.2016 12:46
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

ivulka2 napsal(a):
Nešla bych vubec na sono ale šla bych přímo kastrovat.

Ano, protože tady se nezvládá ohlídání fenky, byť jen na procházce

11.12.2016 12:54
rapotacka11

XXX.XXX.32.49

Třeba je to "nehoda" dvou jorků...

Přidejte reakci

Přidat smajlík