Uživatel s deaktivovaným účtem
Naše fena včera porodila štěňátka. Nechtěji pít. Když je dám k cecíku začnou ho ignorovat... Co mám dělat?
A co říká veterinář ? Prohleédl alespoň fenu?
My jsme ho nevolali... Minulý porod proběhl bez problému :/¨Tak sme mysleli že i tenhle... Minule i pili a všechno...
Tak mu zavolejte a zeptejte se.
No jo, to se množí a množí a když to nevychází tak, jak si množitel vysnil, brečí na fauně :D
vyžerte si, co máte.
Tak pardon že jsem se zeptala :(.
napsal(a):
Tak pardon že jsem se zeptala :(.
A co já s tím? Mám jim poslat pozitivní energii, nebo se za ně modlit?
Když už množíte, tak byste měla být připravena na to, co dělat. Takže buď dokázat určit, jestli je problém na straně feny, nebo na straně štěňat, nebo si do řitě sehnat někoho, kdo to umí (veterinář, slyšela jste někdy o tom?) a pak to nějak řešit, dokrmováním, nebo utracením neživotaschopných jedinců.
Ale tohle bečení na fauně fakt nenávidím. Když množíte, tak prostě musíte množit aspoň s vědomím, že ne vždy jsou to snadno vydělané peníze.
napsal(a):
A co já s tím? Mám jim poslat pozitivní energii, nebo se za ně modlit?
Když už množíte, tak byste měla být připravena na to, co dělat. Takže buď dokázat určit, jestli je problém na straně feny, nebo na straně štěňat, nebo si do řitě sehnat někoho, kdo to umí (veterinář, slyšela jste někdy o tom?) a pak to nějak řešit, dokrmováním, nebo utracením neživotaschopných jedinců.
Ale tohle bečení na fauně fakt nenávidím. Když množíte, tak prostě musíte množit aspoň s vědomím, že ne vždy jsou to snadno vydělané peníze.
bohužel.
Ale my sme jí nechtěli množit! Omylem jsme jí nehlídali...
napsal(a):
Už podruhý?
napsal(a):
Barrrunko aspoň nelžete! „Omylem jsme ji už podruhé nehlídali...“ jak se dá omylem nehlídat, náno pitomá množitelská?! Chudák fena, chudáci štěňata u takových jako vy! hlavně že se zase omylem posypou prašule, že.
Poprví jsme je chtěli!
Po druhé jsme jí omylem nechali otevřeno nebo si to nějak otevřela sama! Zjistili jsme to až za hodinu :/ A ani ty první štěňata jsme neprodávali! Jenom jsme je darovali! A teť je taky JENOM darujeme! My za to peníze nechceme -.-.
A už je to v pohodě!
A příště mi prosím nenadávejte do nány!
konkon
XXX.XXX.150.103
Je to asi blba otazka, ale muzu se zeptat, proc ste je chteli poprve? Chapu, ze se to nekdy muze stat omylem...utek, otevreny dvere...ale moc nechapu, proc maji lidi potrebu pripoustet fenky jenom tak...obzvlast v dobe, kdy je psu kvanta, ze nevime, co s nimi...