Jarca11
XXX.XXX.11.109
Ahoj, obracím se sem o radu. Vcera večer se mi několikrát pozvracel pes. Prvně vyzvracel snad vsechno co měl v žaludku, byla to hromada, pak jeste rozmnelnenou potravu a poté několikrát žluté stavy. V prvních zvratkach jsem našla kusy sádla odrezaneho z masa a neztravene syrové maso a vsechno takovýhle mastny, čím mu členové naši rodiny strasne rádi "přilepšili".
Jarca11
XXX.XXX.11.109
Asi se sem nevložil příspěvek cely :( Dnes pes nezvracel, ale nezere, pije normálně ale cely den polehava. nechal se ukecat na venceni, to měl radost ale jinak je vidět ze není ve své kůži ale myslím si ze ho zase na druhou stranu nic nebolí. Nevim jestli byl fakt jenom prezrany a srovná se to nebo mam jet raději zitra na veterinu? Stalo se vam to někomu? Diky za rady.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Žaludek i slinivka asi dostaly zabrat, rodinu s tím špekem a tučným pohlídejte. Jedním vyzvracením se to nespraví, asi mu je špatně, ale hlavně že pije. Když se to do zítra nevrátí do normálu, tak bych jela.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Jarca11
napsal(a):
Ahoj, obracím se sem o radu. Vcera večer se mi několikrát pozvracel pes. Prvně vyzvracel snad vsechno co měl v žaludku, byla to hromada, pak jeste rozmnelnenou potravu a poté několikrát žluté stavy. V prvních zvratkach jsem našla kusy sádla odrezaneho z masa a neztravene syrové maso a vsechno takovýhle mastny, čím mu členové naši rodiny strasne rádi "přilepšili".
Řeknět rodině at mu nedávají takové srač... když pes není na mastné zvyklý dostane z toho tak zánět slinivky. Dejte mu dietu a nechte ho v klidu, pokud se nehorší mělo by to odeznít.