Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Aktevi

19.11.2016 18:14
Aktevi

XXX.XXX.243.228

Dnes som nasla doma na sedacke nacucaneho ziveho kliesta. Mam yorka, takze pravdepodobne odpadol z nej. Ja som ho este aj chytila, lebo som nevedela co to je za gulku ! Skoro som odpadla.

Aktevi

19.11.2016 18:22
Aktevi

XXX.XXX.243.228

Doplnujem otazku, lebo mi odoslalo iba polovicu...

... Nikdy sme klista nemali, psika ani nedavam zaockovat proti nim, lebo ma 14 rokov takze aj kvoli starobe a aj zdravotnym tazkostiam..psika uz dva mesiace obliekam, takze kliesta musela mat na nozicke ale nejde mi do hlavy, ze ju hladkam a mazname sa a nezbadala by som !

Tak sa chcem opytat, ze je mozne aby boli v novembri klieste ?! Ved uz mrzlo !

A kolko trva, kym sa taky kliest nacica a sam odpadne ? Citala som ze 6 dni asi.

19.11.2016 18:29
kobroor

XXX.XXX.20.8

Já jsem teď psovi našla taky klíště.. a to už jsem jim sundala protiklíštěcí obojky

19.11.2016 18:31
Terven

XXX.XXX.110.147

Včera jsem sundala psovi z tlamy nacucanou kouli - klíště. Cca v květnu jsme dávali Bravecto, zřejmě už nefunguje

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.11.2016 18:32
Uživatel s deaktivovaným účtem

Klíšťata celoročně.

Úplně normálně, nic, o čem bych psala na Faunu. Jakmile není ten den mráz, může mít pes klíště klidně v lednu.

Aktevi

19.11.2016 18:37
Aktevi

XXX.XXX.243.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Klíšťata celoročně.

Úplně normálně, nic, o čem bych psala na Faunu. Jakmile není ten den mráz, může mít pes klíště klidně v lednu.

No moje nervy...myslela som ze v zime su neni...Nikdy som sa o ne nezaujimala, lebo ani doma z nas nikdy klista nikto nemal. Chuderka moja bambulka, je malinka a este jej ten hajzel vycucal tolko krvi

19.11.2016 18:42
Terven

XXX.XXX.110.147

Aktevi napsal(a):
No moje nervy...myslela som ze v zime su neni...Nikdy som sa o ne nezaujimala, lebo ani doma z nas nikdy klista nikto nemal. Chuderka moja bambulka, je malinka a este jej ten hajzel vycucal tolko krvi

Asi nechodíte moc do přírody. Vždycky zjara, než se rozhoupu dát nějaké antiparazitikum, mívá jich pes i několik denně.

19.11.2016 19:44
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Terven napsal(a):
Asi nechodíte moc do přírody. Vždycky zjara, než se rozhoupu dát nějaké antiparazitikum, mívá jich pes i několik denně.

Cca před měsícem najednou po delší době, začal pes nosit klíšťata, jeden den měl i tři. Jelikož je to chlupatá koule, také jsem jedno našla, až z něj odpadlo(a hlavně už mne nenapadlo ani je hledat) docvaklo mi, že je asi nosí z boudy, kam si je naplehnil, protože v tu dobu začal po ochlazení, zase spávat v noci v boudě. Trvalo to asi týden, než je odsud z kocourem vynosili protože pak už jsem je na nich přestala nacházet. Jo a to nacucání...myslím, že 6dní to nebude, asi záleží i na jakém místě klíště je, ale tipla bych tak polovinu, tak tři dny.

Aktevi

19.11.2016 21:47
Aktevi

XXX.XXX.243.228

Dakujem za odpovede, hold zase som o nieco mudrejsia.

Přidejte reakci

Přidat smajlík