Uživatel neznámý
XXX.XXX.86.9
Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli můžu uvařenou prasečí nohu podávat celou (kosti, šlachy, kůže, klouby, prsty) nebo to mám obrat.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Uživatel neznámý
napsal(a):
Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli můžu uvařenou prasečí nohu podávat celou (kosti, šlachy, kůže, klouby, prsty) nebo to mám obrat.
Nikdy jsem nedávala prasečí prsty, jsou malé a hodně tvrdé. Ale neměla jsem velké plemeno.
dadu
napsal(a):
Nožičky dávám vařené, protože syrové nechce. Dávám je celé a psovi nikdy nic nebylo (mám velkého psa). Jen toho nesmí být moc, aby se neucpal.
Psovi se nikdy nic stát ani nemusí, ale riskovat to nehodlám. Vařené kosti se nekrmí ne kvůli ucpání, ale kvůli tom, že se při žvýkání tříští a je tu riziko zapíchnutí nějakého úlomku do krku nebo hůře do žaludku.
dadu
napsal(a):
Nožičky dávám vařené, protože syrové nechce. Dávám je celé a psovi nikdy nic nebylo (mám velkého psa). Jen toho nesmí být moc, aby se neucpal.
Hodně riskujete a za život psa to určitě nestojí. Vařené se kosti nikdy nedávají.
Obrat, jinak dávám syrovou nohu celou, ale minule to bylo.na psa opravdu moc kostí.