Mou
XXX.XXX.145.208
Našemu skoro ročnímu bulíkovi se udělala na ocásku tvrdá bolestivá boule. Začal být i protivný a chodí trochu ztuhle zadními nohami. Ale jinak s ocasem normálně hýbe, skáče, hraje si, žere, pije.. Co by to mohlo být? Volala jsem na veterinu, že mám podezření na zlomeninu a sestra mě vystrašila s amputací, přispáním, operací apod. Ale zase si říkám, kdyby to měl zlomené, tak s tím nehýbe a nechce si ani hrát, jak s námi, tak s druhým psem.
Budu ráda za váš názor/zkušenost. Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem
Klidně to zlomenina být může.
Mou
napsal(a):
Našemu skoro ročnímu bulíkovi se udělala na ocásku tvrdá bolestivá boule. Začal být i protivný a chodí trochu ztuhle zadními nohami. Ale jinak s ocasem normálně hýbe, skáče, hraje si, žere, pije.. Co by to mohlo být? Volala jsem na veterinu, že mám podezření na zlomeninu a sestra mě vystrašila s amputací, přispáním, operací apod. Ale zase si říkám, kdyby to měl zlomené, tak s tím nehýbe a nechce si ani hrát, jak s námi, tak s druhým psem.
Budu ráda za váš názor/zkušenost. Děkuji
Vítejte do klubu
nedávno jsem řešila obdobnou situaci, diskuze zde: https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3177233/prstynek-na-ocasu
nechte udělat rentgen ať máte jistotu o co jde. Nechápu, proč vás sestra hned strašila , veterinář vám poradí co s tím, my to prostě nechali. Už je to zhojená a malá boule tam zůstala. No jinak ji to neomezuje