hatlapatla
XXX.XXX.247.152
Dobrý den asi před 15 minutami naše štěně snědlo vlněnou kuličku a strašně se bojím aby mu nic nebylo kulička byla asi 2-3 cm velka. Štěně trochu víc mlaska a ma trochu rýmu takže seu dycha jakž takž. Teď sice spí ale nevím co s ním jestli s ním být celou noc kdyby začal zvracet nebo mu bylo spatně anebo jestli si mám jitl lehnout a počkat do rána. Je mi 12 let a rodice jsou v práci.
hatlapatla
XXX.XXX.247.152
Je to výmarský ohař má asi něco mezi 20-30 cm má necelé 2 měsíce a vázi asi 4 nebo 5 kg. Opravdu jen odhadují.
hatlapatla
XXX.XXX.247.152
manbea
napsal(a):
A jak je štěňátko velké ? Kolik váží víš? Anebo co je to za plemeno?
Je to výmarský ohař má asi něco mezi 20-30 cm má necelé 2 měsíce a vázi asi 4 nebo 5 kg. Opravdu jen odhadují.
hatlapatla
XXX.XXX.247.152
manbea
napsal(a):
A jak je štěňátko velké ? Kolik váží víš? Anebo co je to za plemeno?
A teď jak spí tak hýbe tlamou a krkem. Často se mu zdají sny, tak nevim.
hatlapatla
XXX.XXX.247.152
Dasvo
napsal(a):
Ta kulička byla vcelku, nebo smotané vlněné vlákno?
Myslím, že výmar je dost velký a třícentimetrová kulička mu neublíží. buď projde a vykadí ji, nebo ji za pár dnů vyzvrací.
teď ho jen pár dnů hlídej a kontroluj. Bude to v pořádku!
To nevím viděla jsem akorát jak ji žere ale mohl to být jeden z rozvupovanych kousků ale je to štěně tak proto se bojim.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Hlavně žádné nervy, určitě to půjde horem nebo spodem. Jen ho sleduj.
Tak to je dost velké štěně, to bude v pohodě, ale počítej s tím, že jí může už v noci vyblinkat. Anebo ji stráví tak, že nic nepoznáte. Liščata a vlčata v přírodě běžně žerou kořist i s chlupama, takže tak moc by to vadit nemělo. Hlavně mu dej z dosahu čokoládu, ta je pro psy jedovatá, případně léky, masti, kosmetiku a podobné věci. To by byl jiný průšvih.
hatlapatla
XXX.XXX.247.152
Děkuji ji za odpovědi. A jak poznáme že už, jde na věc"?
Zvracení vypadá tak, že se postaví, skloní hlavu, začne se mu vtahovat břicho, otevře tlamu a bude to venku . Celá akce většinou netrvá déle než půl minuty. Někdy ale mají psi tendence to co vyzvrací hned sežrat zpátky, tak měj po ruce ubrousek, aby jsi to mohla okamžitě sebrat. Určitě nebude zvracet ve spaní a možná, že nebude zvracet vůbec. Štěňata někdy stráví rozličné věci.