Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tonenipodstatne

21.10.2016 07:42
Tonenipodstatne

XXX.XXX.82.15

Dobrý den, dnes jsem si všimla na svém ZL téhle věci. Připomíná to bradavici, je to taková placka. Není to něco vážného?

21.10.2016 10:33
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Tonenipodstatne napsal(a):
Dobrý den, dnes jsem si všimla na svém ZL téhle věci. Připomíná to bradavici, je to taková placka. Není to něco vážného?

To vám takhle z hlavy nikdo neřekne. Často to nepozná ani vet. Co zabírá na bradavice a různé, divné" útvary nám: kupte si od včelaře nebo ve včelařských potřebách syrový propolis. Nevím, v jakém množství se to prodává, já mám stálý přísun v rodině. Kousek velikosti většího hrášku či hliněnky rozdrťte v 0,5 dcl vody a nechte louhovat. Nebudu psát rozpusťte, jelikož on je nerozpustitelný, ale prostě se to snažte nejak co nejvíce rozmíchat. Tou vodou patlejte útvar minimálně jednou denně, můžete kolikrát si vzpomenete. Klidně se na to snažte trochu toho propolisu z vody i naťupat, dělám to uchošťourem. Psu se zatím všechny podobné věci ztratili, cca po týdnu-14dnech patlání. Jeden den byly a nejednou nebyly. Vůbec jsem nechápala, ale je to tak. Pokud se to po 14dnech neztratí, tak to není bradavice a to už řešte u veta. P.S. pomáhá i u lidí. Dám na vatičku, pod náplast a nechám účinkovat alespoň dva dny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík