Greyhound345
XXX.XXX.40.173
Dobrý den, krmíme granulemi Platinum a chtěli bychom zkusit i maso. Štěně má 5 měsíců a jí 3x denně, můžeme mu dávat 2x denně granule a 1x maso s přílohou? Nenaruší mu to nějak trávení?
Děkuju za odpověď
Uživatel s deaktivovaným účtem
Samotná svalovina může rozhodit poměr fosforu a vápníku. Spíš zkuste celé komplet kuřecí křídlo s tím, že kosti pro jistotu "rozmlátíte".
Greyhound345
XXX.XXX.1.133
Chtěli jsme dávat třeba kuřecí krky, to bude taky vadit?
Musíte ale hlídat, aby štěně kosti rozkousalo. Můj pes polkne cokoliv doteď, tak maso má v misce a kost mu holt držím v ruce, abych měla kontrolu. Nebo ji rozsekám, pokud je rovnou v dávce. Kombinuji - granule a sem tam místo nich dostane barfáckou misku. No a na pamlsky maso suším.
Greyhound345
XXX.XXX.13.135
Dobře děkuju moc za odpověď :).
Greyhound345
XXX.XXX.206.181
Jeste se zeptám, jaké dáváte přílohy? Můj pesan mi zeleninu moc nezere, tak přemýšlím co jiného? Ovoce?
Greyhound345
napsal(a):
Jeste se zeptám, jaké dáváte přílohy? Můj pesan mi zeleninu moc nezere, tak přemýšlím co jiného? Ovoce?
My máme jako přílohy "saláty" s trochou jogurtu. Př. ovocný - nastrouhaná jablka s mrkví, pak mrkev, okurka, brambor... S jogurtem vdechne v podstatě cokoliv.
Přílohu trochu rýže, zeleninu kupodivu sušenou, ale jen trošku. Jinak řasu, olej a pivovarské kvasnice. Pokud jste schopni si spočítat, kolik čeho dáváte, tak klidně jedna porce granulí a dvě mokré. Mokré píšu proto, neboť jakmile se tu napíše maso, bere se to jako že kosti ne. Před Barfem se normálně říkalo maso, měkké nebo mokré a dokonce jsme psy chovali a krmili i před granulovou érou!