Chtela jsem sem jen hodit zkusenost, ackoliv granule tu obecne moc doporucene nejsou.
Po prechodu z TOTW na annamaet, ted dojezen 7kg pytel Annamaet. Zmena je teda pekelna, ted pes ma strasne energie, coz se projevuje extremnim sprintovanim v ramci prochazek pro stejne zatezi jako predtim.
Zmenu kognitivni funkce netusim, je stejne chytra. Pro nekoho je zvysena aktivita asi fajn, pro nekoho s hyperaktivnim AUO a momentalne zlomenou rukou jiz ne tolik :)
Jeste teda premerim, jestli ji neprekrmuji.
Suskamuska
XXX.XXX.73.11
Není divu, TOTW je odpad. Konečně má pes výživu jakou potřebuje. Stejnou zkušenost mám z přechodu z TOTW na Wolfsbut a Acanu.
Jackie09
XXX.XXX.167.14
Tak já teda u mého psa žádnou změnu nepozoruji a to dostává také Wolfsblut i Acana. Pes je na TOTW spokojený víceméně stejně jako na ostatních i kvalitnějších značkách. Wolfsblut prý také jde kvalitou dolů, jsem slyšela, pár druhů mi přestává chtít žrát.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Jackie09
napsal(a):
Tak já teda u mého psa žádnou změnu nepozoruji a to dostává také Wolfsblut i Acana. Pes je na TOTW spokojený víceméně stejně jako na ostatních i kvalitnějších značkách. Wolfsblut prý také jde kvalitou dolů, jsem slyšela, pár druhů mi přestává chtít žrát.
U WB, tedy u pár druhů, které krmím, je kvalita stále stejná.
Jackie09
XXX.XXX.167.14
No já to slyšela, nebo někde četla, že prý to není už to, co bývávalo. Ale nevím možná je můj pes jenom mlsoun a přežraly se mu, i když to střídám po pytli i jiné značky, tak nevím.
Jackie09
napsal(a):
No já to slyšela, nebo někde četla, že prý to není už to, co bývávalo. Ale nevím možná je můj pes jenom mlsoun a přežraly se mu, i když to střídám po pytli i jiné značky, tak nevím.
A jaké krmíte druhy?
Jackie09
XXX.XXX.167.14
Green Valey - ty příjmá dobře, Wild duck mi teď nechtěl skoro vůbec a Pacific ten jí tak nějak normálně, není nadšený, ale dávku během dne dožere, většinou, když tak potom s masem večer. Ze začátku, když jsme s něma začínali, tak je žral pěkně. A vy krmíte které, jsem se chtěla totiž zeptat na to samé.
Pro Markétu i Jackie: Krmím Gold Fields, Grey Peak, Red Rock, v plánu mám Western Cape a Jack Rabbit, teď budu objednávat Atlantic Tuna.
Ba ne, tuňáka ne, tam je lososí vývar.
A možná risknu i Polar Night, ikdyž má jen 10% tuku.
napsal(a):
Pro Markétu i Jackie: Krmím Gold Fields, Grey Peak, Red Rock, v plánu mám Western Cape a Jack Rabbit, teď budu objednávat Atlantic Tuna.
tunákový jsem dostala jako vzorek . Já hledam aby nebyla velikost granulí mega ale měla vzorek pacifik což už ta velikost byla docela dost. sice to žrala ale bylo vidět že 2kg balení brát nemůžu. tunákový žrala dobře a pak jsme dostala 500gr balení african dog a ty jí chutnali hodně. od pondělí má lososové a taky úspěch a i velikost ok .Velbloudí jako štěně nechtěla . V plánu mam wild board, down under, králíka, western cape, hunters pride, polar night, red rock. asi naberu kde mě pošlou půl kg balení, bojim se že když to nebude chtít tak co s tim když nejmenší balení je 2kg ty kozí chutnali dobře?
Jackie09
napsal(a):
Dáváte mu slané Totw a správné Wb.
Mně víc chutná klasická cola než light a neslaná bramborová kaše je pěkně hnusná.
Kvalitou dolů šli vždy Totw.
Wb a většina evropských značek se spíše lepší. Mají vyšší nároky na hygienu, ingredience, lepší stroje a lidé už nejsou tak slepí, čtou, chtějí vědět čím krmí a tak výrobce vymýšlí jak do granulí nacpat víc masa, čerstvého tak, že ovečku zabil před extrudérem.
Nene, Wolfsblut je ok.
Svědci jsou hlavně alergičtí psi, kteří tuhle značku můžou pomalu skoro jako jedinou.
No, tak se mu nevýrazné příchutě přejedli, to se stává. Stává se to i věkem, počasím a kdo ví čím.
Kvalitních značek je ještě dost.
Markéta80
napsal(a):
tunákový jsem dostala jako vzorek . Já hledam aby nebyla velikost granulí mega ale měla vzorek pacifik což už ta velikost byla docela dost. sice to žrala ale bylo vidět že 2kg balení brát nemůžu. tunákový žrala dobře a pak jsme dostala 500gr balení african dog a ty jí chutnali hodně. od pondělí má lososové a taky úspěch a i velikost ok .Velbloudí jako štěně nechtěla . V plánu mam wild board, down under, králíka, western cape, hunters pride, polar night, red rock. asi naberu kde mě pošlou půl kg balení, bojim se že když to nebude chtít tak co s tim když nejmenší balení je 2kg ty kozí chutnali dobře?
Kozí chutnaly v pohodě, ale smrděly jak doga, teda koza
Jackie09
XXX.XXX.167.14
napsal(a):
Dáváte mu slané Totw a správné Wb.
Mně víc chutná klasická cola než light a neslaná bramborová kaše je pěkně hnusná.
Kvalitou dolů šli vždy Totw.
Wb a většina evropských značek se spíše lepší. Mají vyšší nároky na hygienu, ingredience, lepší stroje a lidé už nejsou tak slepí, čtou, chtějí vědět čím krmí a tak výrobce vymýšlí jak do granulí nacpat víc masa, čerstvého tak, že ovečku zabil před extrudérem.
Nene, Wolfsblut je ok.
Svědci jsou hlavně alergičtí psi, kteří tuhle značku můžou pomalu skoro jako jedinou.
No, tak se mu nevýrazné příchutě přejedli, to se stává. Stává se to i věkem, počasím a kdo ví čím.
Kvalitních značek je ještě dost.
Ano může to být tím, že se mu přejedly, ale o té kvalitě fakt nemůžu soudit, nevidím do toho, ovšem věřím, že i u EU značek se může začít šetřit. TOTW mi ovšem nepřipadá tak špatný jak je poslední dobou na tomto fóru prezentován - odpad, budu ho krmit dál, střídat, když tak dobře sedí.
Jackie09
XXX.XXX.167.14
napsal(a):
Kozí chutnaly v pohodě, ale smrděly jak doga, teda koza
Můj pes má kozí maso hrozně rád (já u přípravy trpím jak pes), tak možná zkusím i tuhle variantu.
Jackie09
napsal(a):
Můj pes má kozí maso hrozně rád (já u přípravy trpím jak pes), tak možná zkusím i tuhle variantu.
Určitě zkuste
Jackie09
napsal(a):
Ano může to být tím, že se mu přejedly, ale o té kvalitě fakt nemůžu soudit, nevidím do toho, ovšem věřím, že i u EU značek se může začít šetřit. TOTW mi ovšem nepřipadá tak špatný jak je poslední dobou na tomto fóru prezentován - odpad, budu ho krmit dál, střídat, když tak dobře sedí.
Víte co je v Totw a v Wb ? Umíte přečíst složení, víte co se za jednotlivými složkami skrývá ?
Chcete odkazy ?
Aby teda to nevypadalo, že mám něco proti této značce.
Jako ano, říct odpad umí každý.
Jackie09
XXX.XXX.167.14
Děkuji odkazy nechci, číst umím a hledat na netu taky
Jackie09
XXX.XXX.167.14
napsal(a):
Určitě zkuste
Zkusím ještě chci prubnout Range lamb, máte s touto řadou zkušenosti? Složení je krapet jiné než u ost. druhů, třeba by mohly šmakovat.
Jackie09
napsal(a):
Zkusím ještě chci prubnout Range lamb, máte s touto řadou zkušenosti? Složení je krapet jiné než u ost. druhů, třeba by mohly šmakovat.
Chutnat by mohly, zkušenost nemám, moje čuba nesnese v této receptuře jehněčí a lososa.
Jackie09
XXX.XXX.167.14
Iliena
napsal(a):
Kde kupujete kozí maso?
Jackie09
napsal(a):
Https://www.das-tierhotel.de/alles-fuer-ihren-hund.html/.
A u nás by něco nebylo? Německy neumím ani slovo
beastije
napsal(a):
Chtela jsem sem jen hodit zkusenost, ackoliv granule tu obecne moc doporucene nejsou.
Po prechodu z TOTW na annamaet, ted dojezen 7kg pytel Annamaet. Zmena je teda pekelna, ted pes ma strasne energie, coz se projevuje extremnim sprintovanim v ramci prochazek pro stejne zatezi jako predtim.
Zmenu kognitivni funkce netusim, je stejne chytra. Pro nekoho je zvysena aktivita asi fajn, pro nekoho s hyperaktivnim AUO a momentalne zlomenou rukou jiz ne tolik :)
Jeste teda premerim, jestli ji neprekrmuji.
A je to skutecne stravou? Me takto ozila fenka díky tomu, ze se ochladilo
V tom německém kozí nemají. Jen jehně.
http://kozi-produkty.svet-stranek.cz/nova-stranka-193875/
http://www.rodinnaovcifarma.cz/kuzleci-t24548.
Jackie09
XXX.XXX.167.14
napsal(a):
V tom německém kozí nemají. Jen jehně.
http://kozi-produkty.svet-stranek.cz/nova-stranka-193875/
http://www.rodinnaovcifarma.cz/kuzleci-t24548.
No též se na to teď dívám, ještě minulý měsíc to tam ještě bylo.
Markéta80
napsal(a):
Naší právě jako jediný TTW vůbec nesednul, šíleně odpadu takže ten už nikdy více.
musim mrknout na fotky jak jsou ty kozí velké
Ty kozí dělají i pro malá plemena
http://www.dog-gate.cz/granule-pro-psy/grey-peak-small-breed-2kg/.
Iliena
napsal(a):
Ty kozí dělají i pro malá plemena
http://www.dog-gate.cz/granule-pro-psy/grey-peak-small-breed-2kg/.
to je fajn. No to než všechny druhy vyzkouší když 2kg má na 2m
Iliena
napsal(a):
2 kila na 2 měsíce? To si ani nedokážu představit
no je to tak, rot manželovi vysvětluji že když bude ještě jedna bude to výhodné když buu objednávat větší balení. Druhá přece jenom sežere za měsíc víc. Prý at jdu do politiky, že umim vše tak hezky okecat . Žere 30gr na den ale zkusim jí to zvednout na 40gr
Markéta80
napsal(a):
no je to tak, rot manželovi vysvětluji že když bude ještě jedna bude to výhodné když buu objednávat větší balení. Druhá přece jenom sežere za měsíc víc. Prý at jdu do politiky, že umim vše tak hezky okecat . Žere 30gr na den ale zkusim jí to zvednout na 40gr
Zajímavý argument no přes léto a zimu máme 300g na den a na jaře a na podzim dokonce 400g, na doporučený dávky se u nás nehraje, ten blázen všechno vylítá, takže druhý pes by mě asi zrujnoval
Iliena
napsal(a):
Zajímavý argument no přes léto a zimu máme 300g na den a na jaře a na podzim dokonce 400g, na doporučený dávky se u nás nehraje, ten blázen všechno vylítá, takže druhý pes by mě asi zrujnoval
Naše je fakt prcek, nemůžu jí nechat dle toho co chce protože je schopná sežrat fakt hodně a pak nevydrží do venčení a nechce žrát další den. Krmim i dle doporučení chovatelky ale když vidim jak rychle zmizí dávka z misky tak jí o něco přidam argument to byl celkem ok, ukázala jsem za kolik kupuji 2kg a na kolik vyjde 1kg když je to velký pytel. Jenže už jsem neřekla že je taky možné že každá bude žrát jiné . druhý pes bude o kus větší tak počítam cca 3kg krmiva na měsíc?