Značkování, ale ne močí, ale h*

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.9.2016 12:54

Může mi někdo vysvětlit, proč pes někde značkuje normálně močí a někde se prostě co nejvýše vytento...
Jaký to má důvod?

22.9.2016 13:22
Lexaurin

XXX.XXX.83.65

To je pro ty, co nemají čich, jen zrak

22.9.2016 13:43
apbtbreeder

XXX.XXX.237.2

Jeden muj megaalfa :-D, kdyz dojde curani, prejde na kakani a po dlouhe prochazce se snazi vytlacit aspon trochu slemu...asi si prijde zajimavejsi.

22.9.2016 13:55

Ale nám čurání nedojde, a když dojde kakání, tak alespoň ten šlem a hlavně většinou je to na drátěnný plot. Pozoruji to již hodně dlouho.

22.9.2016 14:30
jahodapavel

XXX.XXX.225.3

Pes má v okolí řitního otvoru pachové anální žlázy, které mají silnější pach, ale sekret se netvoří tak rychle.

22.9.2016 14:50

No to vím, že má anální žlázy, mám tomu tedy rozumět tak, že při kadění zároveň tedy vylučuje tekutinu se žláz a proto si to nechává na extra místa? Smysl by to dávalo.

22.9.2016 15:01
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No to vím, že má anální žlázy, mám tomu tedy rozumět tak, že při kadění zároveň tedy vylučuje tekutinu se žláz a proto si to nechává na extra místa? Smysl by to dávalo.

Ano. Bobek je prostě superznačka. Taky se mi to občas stane a fakt mne s tím dovede nas..., když ho většinu prochajdy nechám jít lesem, kde si může značkovat jak se mu zlíbí a on ještě hodí bobek někomu k plotu

22.9.2016 15:58
Iliena

XXX.XXX.37.7

To dělá náš jezevčík, je až neskutečný jak dokáže zadkem zacouvat na pařez co je vyšší než on, jen aby tam hodil bobek

22.9.2016 16:04

Přesně tak mi to dělá. Ale převážně na ploty, mimo obydlené "oblasti" to nepoužívá. Na to, že je kastrovaný, se- a čurá proklatě vysoko.

22.9.2016 18:52
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Iliena napsal(a):
To dělá náš jezevčík, je až neskutečný jak dokáže zadkem zacouvat na pařez co je vyšší než on, jen aby tam hodil bobek

No právě...to naše tele samojedí(čistý bílý chlupatý pes - tedy celý chlupatý, i s pr.elí) si vycouvá na něco(plot, pařez, zídka) a snaží se tam umístit bobek. Pokud je to ne zrovna tuhý bobek, tak mu to sjede po rajťasech a já mu to pak vymývám někde v potoce

Přidejte reakci

Přidat smajlík