Uživatel s deaktivovaným účtem
Může mi někdo vysvětlit, proč pes někde značkuje normálně močí a někde se prostě co nejvýše vytento...
Jaký to má důvod?
Ale nám čurání nedojde, a když dojde kakání, tak alespoň ten šlem a hlavně většinou je to na drátěnný plot. Pozoruji to již hodně dlouho.
No to vím, že má anální žlázy, mám tomu tedy rozumět tak, že při kadění zároveň tedy vylučuje tekutinu se žláz a proto si to nechává na extra místa? Smysl by to dávalo.
napsal(a):
No to vím, že má anální žlázy, mám tomu tedy rozumět tak, že při kadění zároveň tedy vylučuje tekutinu se žláz a proto si to nechává na extra místa? Smysl by to dávalo.
Ano. Bobek je prostě superznačka. Taky se mi to občas stane a fakt mne s tím dovede nas..., když ho většinu prochajdy nechám jít lesem, kde si může značkovat jak se mu zlíbí a on ještě hodí bobek někomu k plotu
Přesně tak mi to dělá. Ale převážně na ploty, mimo obydlené "oblasti" to nepoužívá. Na to, že je kastrovaný, se- a čurá proklatě vysoko.
Iliena
napsal(a):
To dělá náš jezevčík, je až neskutečný jak dokáže zadkem zacouvat na pařez co je vyšší než on, jen aby tam hodil bobek
No právě...to naše tele samojedí(čistý bílý chlupatý pes - tedy celý chlupatý, i s pr.elí) si vycouvá na něco(plot, pařez, zídka) a snaží se tam umístit bobek. Pokud je to ne zrovna tuhý bobek, tak mu to sjede po rajťasech a já mu to pak vymývám někde v potoce