Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Radek K.

14.9.2016 16:23
Radek K.

XXX.XXX.180.7

Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu.mám roční fenku Bígla.dnes v noci začala kašlat.a po každém zakašlání jako by se snažila něco vykašlat.jako by jí něco vadilo v krku.kašel je suchý a chraplavý. poradí někdo zda jde jen o nachlazení nebo něco vážnějšího? moc děkuji. Radek.

Radek K.

14.9.2016 16:30
Radek K.

XXX.XXX.180.7

Jinak čumák má suchý, chuť k jídlu také a na chování žádné změny nevnímám.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.9.2016 16:31

14.9.2016 16:36

Musíte podpořit imunitu, ta se posiluje ovocem, zeleninou, bylinkami(šípek, kopřiva, pampeliška, lapacho aj) a sirupy z nich (echynaceový, zázvorový, ostropestřecový), dále omegami 3,6,9 a mořskými řasami.

Radek K.

14.9.2016 16:47
Radek K.

XXX.XXX.180.7

Četl jsem hodně příspěvků že pomáhá jitrocelový sirup.ten mám doma.jen nevím kolik bych jí měl dát a jak často.

14.9.2016 16:50

Radek K. napsal(a):
Četl jsem hodně příspěvků že pomáhá jitrocelový sirup.ten mám doma.jen nevím kolik bych jí měl dát a jak často.

Ten samozřejmě také, ale jak říkám, chce to komplexní léčbu s podporu organismu. Co je to za plemeno?

Radek K.

14.9.2016 16:55
Radek K.

XXX.XXX.180.7

Bígl.jinak zeleninu baští a myslím že má vše co potřebuje. minulý týden jsme byli na dovolené a psík byl v psím hotelu kde bylo více psů.a je také pravda že paní nám ji vrátila celou mokrou a zatuchlou.

14.9.2016 17:28

Radek K. napsal(a):
Bígl.jinak zeleninu baští a myslím že má vše co potřebuje. minulý týden jsme byli na dovolené a psík byl v psím hotelu kde bylo více psů.a je také pravda že paní nám ji vrátila celou mokrou a zatuchlou.

Evidentně nemá vše, co potřebuje (ve stravě), jinak by se nenakazila.

Radek K.

14.9.2016 17:53
Radek K.

XXX.XXX.180.7

Já to myslel obrazně.samozřejmě že nějaké látky jí chybět můžou.ale dostává stravu všeho druhu. jinak Vám moc děkuju za rady.

14.9.2016 18:03

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Evidentně nemá vše, co potřebuje (ve stravě), jinak by se nenakazila.

Rájka, to snad ne...

14.9.2016 18:51

Radek K. napsal(a):

Dejte jí polívkovou lžíci třikrát denně, jen pozor aby nebyl s umělým sladidlem, to je pro psy jedovaté, musí být slazený cukrem.

Radek K.

15.9.2016 08:13
Radek K.

XXX.XXX.212.17

Dejte jí polívkovou lžíci třikrát denně, jen pozor aby nebyl s umělým sladidlem, to je pro psy jedovaté, musí být slazený cukrem.

Děkuju moc.

15.9.2016 08:28

Radek K. napsal(a):
Děkuju moc.

Není zač, jinak se jí snažte držet spíš v klidu, at moc nelítá. kdyby se to horšilo tak k veterináři. Jinak to co vám tu píšou o stravě apod je kravina, některý pes to chytne, jiný ne.

15.9.2016 08:31

Není zač, jinak se jí snažte držet spíš v klidu, at moc nelítá. kdyby se to horšilo tak k veterináři. Jinak to co vám tu píšou o stravě apod je kravina, některý pes to chytne, jiný ne.

Nemáte pravdu, vždy se v první řadě jedná o imunitu.

15.9.2016 08:45
inusanka

XXX.XXX.98.58

Promiňte rájka999, ale není to pravda. Kamarádka má smečku a jeden rok se s psincovým kašlem potýkala. Psi jsou krmeni naprosto stejně a přitom někdo dostal a někdo ne. Pejskovi zjevně v hotelu nesvědčilo, nemuseli ho tam trápit, stačí, že byl odtržen od své smečky. Týden je dlouhá doba, zejména v pubertě.

15.9.2016 08:49

Nemáte pravdu, vždy se v první řadě jedná o imunitu.

Ale strava nerovná se imunita, tak jednoduché to fakt není. Strava ovlivňuje, resp. může ovlivnit, ale nerovná se...

15.9.2016 08:50
Lexaurin

XXX.XXX.83.65

Na imunitu ma vliv spoustu veci, včetně psychiky.Kdyby to bylo tak jednoduché, a stačilo se poradne najíst, to by byla krasa

15.9.2016 08:54

Lexaurin napsal(a):
Na imunitu ma vliv spoustu veci, včetně psychiky.Kdyby to bylo tak jednoduché, a stačilo se poradne najíst, to by byla krasa

Tak samozřejmě, že i další faktory, jako stres, hrají roli.

15.9.2016 08:58

A jako třeba genetika...

15.9.2016 09:06
Lexaurin

XXX.XXX.83.65

A třeba jestli byl živočich donoseny, jestli byl kojeny!..
...

Radek K.

15.9.2016 23:02
Radek K.

XXX.XXX.212.17

Dnes ráno jsme byli pro jistotu na veterině.doktor potvrdil psincový kašel.dostala injekci a antibiotika.druhym dnem také jitrocel.sirup. vypadá to že se opravdu nakazila v psím hotelu od jiného psa a urcite i stres ze byla tyden bez nas hraje roli.navic nedavno trpela falesnou brezosti, tak se asi vse seslo najednou. jinak dnes kašel naprosto opadl a musime ji krotit v jejim dovadeni aby byla v klidu. jinak všem moc děkuji za příspěvky.

Radek K.

15.9.2016 23:04
Radek K.

XXX.XXX.212.17

A děkuji i za naší teroristku ☺.

16.9.2016 01:53
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Radek K. napsal(a):
Dnes ráno jsme byli pro jistotu na veterině.doktor potvrdil psincový kašel.dostala injekci a antibiotika.druhym dnem také jitrocel.sirup. vypadá to že se opravdu nakazila v psím hotelu od jiného psa a urcite i stres ze byla tyden bez nas hraje roli.navic nedavno trpela falesnou brezosti, tak se asi vse seslo najednou. jinak dnes kašel naprosto opadl a musime ji krotit v jejim dovadeni aby byla v klidu. jinak všem moc děkuji za příspěvky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík