HoracJarda
XXX.XXX.209.24
Dobrý večer, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost s krmivem Mastery a případně jak se Vám osvědčilo u hafáků? Měli jsme jej kdysi pro našeho psíka, ale pak jsme nějakou dobu nekrmili a zvažujeme se s novým psíkem k němu vrátit, ale nějak se mezitím vytratilo z výstav, obchodů. Nevíte někdo proč? díky za odpovědi...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Dehydratované maso, kukuřice, pšenice, živočišné tuky, cukrovarské řepné řízky, vařené sojové boby, kukuřičné proteiny, lněné semeno, pšeničné otruby
Nezmizelo, ale mělo by.
http://www.tommiland.cz/mastery-pro-dog-maintenance-20kg-ean2292201-skup1456.php
Jestli máte rádi své psy, NEBRAT.
Fíha! S ohledem na nehezké a navíc neurčité složení je to extrémně drahé. A Sensitive Skin mě úplně položilo. Zajímalo by mě, jestli vůbec někdy prodali aspoň pytel.
http://www.tommiland.cz/mastery-dog-sensitive-skin-13-5kg-ean10959-skup1233.php.
napsal(a):
Dehydratované maso, kukuřice, pšenice, živočišné tuky, cukrovarské řepné řízky, vařené sojové boby, kukuřičné proteiny, lněné semeno, pšeničné otruby
Nezmizelo, ale mělo by.
http://www.tommiland.cz/mastery-pro-dog-maintenance-20kg-ean2292201-skup1456.php
Jestli máte rádi své psy, NEBRAT.
Prosím Vás vys...te se na rady této "odbornice". Pokud Váš pes prosperuje, můžete krmit čím chcete. Zásada je krmit tak, aby byl pes v pořádku. Takové klišé, že pes nesmí to a to je nesmysl. Dnes jsem šel obírat vinnou révu a zjistil jsem, že je asi do 1 metru orvanáod roční feny. Samozřejmě mi předvedla, jak jí chutná, pak jsem ji načapal jak vlezla k husám a cpala se trusem, večer jsem byl koupat u rybníka a našli tam zdechlou rybu. Samozřejmě ji sežrali. Podotýkám že každý den uběhnou 10 km za autem a půl dne lítají kolem domu. Jedinou vyjímkou je 14letý pes, který běhá jen 1 km, ale ještě loni zplodil 8 štěňa.a kdybych jej nehlídal, tak by to zkoušel i letos. byl půl života krmen zbytky z kuchyně, na stará kolena dostává vařené maso, kolínka nebo rýži a k tomu každodenně zeleninu, když to nevyjde s vařením dostává namočené granule.
No, sice tam je opravdu dost té kukuřice a pšenice, ale na druhou stranu, pokud to pejskovi vyhovovalo, neměl problémy zažívací, kožní, tak proč ne? Pokud to chcete dát jako první krmení novému pejskovi, tak to rychle zjistíte, jestli to funguje. Ale jsou na trhu opravdu lepší ve stejné cenové hladině.
Jahodapavel:
Znám hlídacího psa velkého plemene, kterému je 12 let, takže už dá se říct že přesluhuje, a majitel ho posledních tak asi 7 let krmí štěněcímí granulemi (v domnění, že jsou lepší, když jsou pro štěňátka), s BHA, BHT a pšenicí, které skladuje v plechové bedně na slunci, takže hádám, že od jara do podzimu jsou z těch vysokých teplot tam žluklé.
Muj pes po nich blil, když ochutnal z jeho misky, a to je zvyklej na ledacos.
Ale tamten pes žije a zvracet ho nikdo neviděl.
Je to snad důvod proto, abychom si z toho brali vzor a krmili šitkózní žluklé granule? Ne, prostě má jen pes tuhý kořínek, dobré trávení a nikdo ho tolik nepozoruje aby třeba zjistil, že mu to zas tak extra nesedí.
K Mastery: Dle složení bych očekávala, že budou stát tak 60% stávající ceny. Za tyhle prachy se dají koupit mohem lepší granule.
SBT
XXX.XXX.183.250
Pokud vám záleží na zdraví vašeho psa(psů) nebrat.