Český strakatý pes - informace, zkušenosti, zdraví?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Josefka

9.9.2016 12:23
Josefka

XXX.XXX.59.180

Dobrý den, prosím o poskytnutí všech možných informací, zkušeností s Českým strakatým psem. Děkuji Katka

9.9.2016 12:33
hlozi

XXX.XXX.97.26

Dobrý den,
doporučuji FB skupinu Český strakatý pes...pravda skáče někde venku, tam se dozvíte všechno potřebné, jsou tam velice ochotní majitelé strakáčů smajlík

9.9.2016 12:59
rapotacka11

XXX.XXX.32.136

Josefka napsal(a):
Dobrý den, prosím o poskytnutí všech možných informací, zkušeností s Českým strakatým psem. Děkuji Katka

Dobrý odkaz.
Viděla jste ho naživo ?

Josefka

9.9.2016 13:01
Josefka

XXX.XXX.59.180

rapotacka11 napsal(a):

Dobrý odkaz.
Viděla jste ho naživo ?

Ano, pročpak se ptáte?

9.9.2016 13:02
rapotacka11

XXX.XXX.32.136

Jen jsem myslela jestli je znáte, nic víc .

Josefka

9.9.2016 13:23
Josefka

XXX.XXX.59.180

rapotacka11 napsal(a):
Jen jsem myslela jestli je znáte, nic víc .

V pořádku smajlík Kdysi dávno jsem na netu na Strakáče narazila, pak úplně náhodně asi po půl roce jsem Strakáče potkala v jedné restauraci, byl mazlíčkem jednoho staršího páru, řeknu Vám, to je tak krásný pes, a jak byl poslušný. Dali jsme se do řeči a říkali, že už měli pejsky ale tenhle, že je dokonalý. Jiné plemeno už by nechtěli, a také, že uvažují, že by Dastymu (tak se jmenuje) pořídili kámoše. No a od té doby pořád tak pokukuju a sháním co nevíce informací. Rádi by jsme s manželem nějakého všestranného, aktivního společníka

9.9.2016 14:42
inusanka

XXX.XXX.98.58

Strakáč je povahově velmi trpělivý, milý, cvičitelný. Nakonec jeho bohužel původní poslání potřebovalo psa nekonfliktního. Znám jich několik a prakticky neznám jediného, který by byl silně problematický. Kolega je ve vlastnictví Strakáče, chodí a strakaté vycházky, též nikdy neříkal, že by byl nějaký problém.

9.9.2016 16:31
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Strakačku má sestřenka a je to celkem éro. Tedy teď v 5ti letech už se celkem zklidnila, ale byla rozlítaná, dokonce jim utíkala ze zahrady, když odešli do práce a ničitelka to byla taky fest, zlikvidovala k čemu se dostala. Jinak se psy byla hodná, nekonfliktní. Možná by byla i více poslušná, kdyby měla míň benevolentní výchovu

9.9.2016 18:50
LájošM

XXX.XXX.14.251

Je to takový univerzální pes, dobře cvičitelný, ale není to úplně bez práce, jak si občas někdo myslí. Vychovávat se musí každé plemeno. Při dobrém vedení se s nimi dají dělat skoro všechny psí sporty.
Vrhů nebývá ročně moc, takže máte čas si vše o nich nastudovat, případně se jít podívat na nějaký jejich sraz a štěně si pak raději dopředu zamluvit. Kolem strakáčů jsou moc fajn lidi, asi že to není žádné módní a líbivé plemeno pro slečinky.
Taky si rozmyslete, jestli chcete krátkosrstého nebo dlouhosrstého.

Přidejte reakci

Přidat smajlík