Myslí si, že je štěně

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Aon

3.9.2016 12:42
Aon

XXX.XXX.32.49

Ahoj, mám jeden problém. Kámoška šla na vycházku se psem zlatého retrívra a s fenou jack russela. Nejsou na sebe zvyklí (oba bydlí jinde). A on si myslel že ta fenka je štěně, tak na ni štěkal a chtěl si hrát, ale ona na něj vrčela. Tedy aspoň tohle kámoška říkla. Jak mu máme říct, že ona není štěně a jak je máme na sebe zvyknout, aby se aspoň tolerovaly? Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.9.2016 12:46
Uživatel s deaktivovaným účtem

Aon napsal(a):
Ahoj, mám jeden problém. Kámoška šla na vycházku se psem zlatého retrívra a s fenou jack russela. Nejsou na sebe zvyklí (oba bydlí jinde). A on si myslel že ta fenka je štěně, tak na ni štěkal a chtěl si hrát, ale ona na něj vrčela. Tedy aspoň tohle kámoška říkla. Jak mu máme říct, že ona není štěně a jak je máme na sebe zvyknout, aby se aspoň tolerovaly? Děkuji.

Určitě si nemyslel, že ten malý pes je štěně, prostě jen dalšího psa vyzýval ke hře a feňule si prostě s ním hrát nechtěla a dala mu to najevo, toť vše.

Aon

3.9.2016 12:57
Aon

XXX.XXX.32.49

Já jsem napsala jen to, co my kámoška říkala :) a tak je máme prostě pustit ať si to spolu vyřídí a nebo je mít na vodítku? Dík.

3.9.2016 13:04
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Aon napsal(a):
Já jsem napsala jen to, co my kámoška říkala :) a tak je máme prostě pustit ať si to spolu vyřídí a nebo je mít na vodítku? Dík.

Tam není co k vyřizování. Když budou někde na volno, tak ta feňule mu to dá najevo stejně. A nebo hru přijme.

3.9.2016 13:08
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Nepíšete, jak je starý zlaťák, kolik má JRT. Pokud je zlaťák zvyklý normálně fungovat s jinými psy, klidně je k sobě pusťte, fenka mu jasně vysvětlí co a jak. Mám samojeda, donedávna i berňáka a máme několik kamarádů JRTček i jorků a stačí jedno nevrlé zavrčení a mí psi hned pochopí, že na nějaké intimnosti není nálada a jdou si po svých..

3.9.2016 13:12
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Aliens_II napsal(a):
Tam není co k vyřizování. Když budou někde na volno, tak ta feňule mu to dá najevo stejně. A nebo hru přijme.

Ano, zapomněla jsem dodat: zvyknout na sebe, aby se tolerovali je musíte nechat na nezávislém místě, tedy ne v domově ani jednoho z nich, na společné prochajdě, na pobíhání někde v parku třeba, nechat je v klidu vedle sebe fungovat a vlastně do toho co nejmíň zasahovat. Zlaťáka jen usměrňovat, aby nebyl moc hrr.

Přidejte reakci

Přidat smajlík