Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Elki

29.8.2016 12:57
Elki

XXX.XXX.92.8

Ahoj, pořídila jsem štěněti konga (toho klasického plnícího). našla jsem si čím ho lidi plní a tak, ale teď když jsem ho vybalila, mi přijde, že když mu ho naplním např paštikou nebo tvarohem, tak to z toho nemůže nikdy dostat - ta díra mi přijde malá a celá hračka poměrně dlouhá..zvládnou z toho vaši psi mazlavé dobroty dostat? jak? :) díky.

29.8.2016 13:00
Iliena

XXX.XXX.64.4

jak nic. My tedy máme ten červený klasik a umí si s tím v pohodě poradit už od štěněte.
Co máte za pejska?

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.8.2016 13:03
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nechtěla bych doma hračku se zbytky paštiky uvnitř.
Mikro granule třeba. Se budou sypat tím otvorem, ne ?

Elki

29.8.2016 13:05
Elki

XXX.XXX.92.8

Z týden si přivezem Irského teriéra. no tak jsem sama zvědavá jak to zvládne. Koupila jsem pro štěňata, ale ten největší..takže to plníš až úplně dozadu jo? resp. k až na konec toho úzkého hrdla :).

29.8.2016 13:10
Iliena

XXX.XXX.64.4

Elki napsal(a):
Z týden si přivezem Irského teriéra. no tak jsem sama zvědavá jak to zvládne. Koupila jsem pro štěňata, ale ten největší..takže to plníš až úplně dozadu jo? resp. k až na konec toho úzkého hrdla :).

Nijak extra to dozadu necpu. Občas se stane, že vzadu něco málo zůstane, ale není problém kong umýt v horké vodě

29.8.2016 13:11
Iliena

XXX.XXX.64.4

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nechtěla bych doma hračku se zbytky paštiky uvnitř.
Mikro granule třeba. Se budou sypat tím otvorem, ne ?

Ony se nepatrné zbytky dají umýt...

Elki

29.8.2016 13:30
Elki

XXX.XXX.92.8

Ilena
super, díky moc za odpověď, jsem zvědavá jak ho to bude bavit..snad víc, než moje boty

Přidejte reakci

Přidat smajlík