Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.8.2016 20:51
Klaršinka

XXX.XXX.0.120

Dobry den, mam problem s nasimi 4 pejsky. vsude se pise ze kdyz psa odmalicka vychovavate mezi psy tak tech cizich psu si nebude vsimat ale neni totak. vzdy kdyz jdy na prochazku se vsemi 4 pejsky a potkame nejakeho psa tak zacnou stekat. sice jeden kteremu je 6 uz si jich nevsima ale jezevcice ktere je 7.i uz nekolikrat utrhla voditko a zakousne se do toho psa... ja uz to nemuzu vydrzet poradite mi? klara

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.8.2016 23:01

Neni.
"Smecka" je neco jineho, nez "pes vychovany mezi ostatnimi psy".
...kdyz jdete jen s jednim, tak se to nikdy nestane? Zadnemu?
Resp. hlavne te jezevcici?

Je mozne, ze "ve smecce" ma "roli" a tim co dela, ji "plni".
Zkuste ji vzit vem samotnou a sledujte jeji reakce na ostatni psy.

Pokud se chova nevhodne - steka atd. korigujte.

Je mozne, ze pokud ve "smecce" vyrabi rozruch ona (prijde si slaba, hraje svoji roli...?), tak staci korigovat mezi vsemi psy jen ji a ostatni zustanou klidni (ona tam vnasi neco, o co jini nestoji, ale pridaji se) - nepridaji se.

Kazdopadne resit 4 pejsky naraz je tezka vec. Preji hodne zdaru.

16.8.2016 10:56
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Znám asi 6 jezevčíků a s prominutím: všechno jsou to uřvaní magoři. Jeden z těch mini byl schopný se mému berňáku s řevem pověsit na náprsenku. Můj to ustál, ne tak kavkazák ze sousedství - jezevčík už není. Takže si v prvé řadě usměrněte jezevčíkovou, jak se píše nade mnou. Nenapsala jste, jaké rasy jsou ten zbytek?

16.8.2016 15:12

Jezevčíci mají tendence být obranáři smečky, tak určitě zpracovat paní jezevčíkovou, žvlášť jestli pejskům šéfuje. Jako malá jsem jednoho takového trhače uřvaného měla. Ačkoliv bránil celou rodinu, tak mě narozdíl od ostatních respektoval a poslouchal - smířil se s tím, že pod mým dohledem vraždit prostě nebude.

Přidejte reakci

Přidat smajlík