Prošlapy u štěněte + dotaz

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jezevčík dlouhosrstý

14.8.2016 19:26
Jezevčík dlouhosrstý

XXX.XXX.7.146

Dobrý večer, potřebuji poradit... Máme 6měsíčního dlouhosrstého jezevčíka a chtěla jsem se zeptat, zda nemá prošlapy.. Koukala jsem na nějaké fotky a nejsem si jistá. Další dotaz je, kdy mu narostou dlouhé chlupy..?
Děkuji za odpovědi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.8.2016 19:28

Prošlapy nemá. Je s rodokmenem?

Jezevčík dlouhosrstý

14.8.2016 19:37
Jezevčík dlouhosrstý

XXX.XXX.7.146

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Prošlapy nemá. Je s rodokmenem?

Není s PP, ale rodiče oba dlouhosrstí, otec s PP.. Vím co mi napíšete, že u psů bez PP je to nejisté, to ano, ale jen jsem se chtěla zeptat, zda se to dá odhadnout..

14.8.2016 19:43

Jezevčík dlouhosrstý napsal(a):
Není s PP, ale rodiče oba dlouhosrstí, otec s PP.. Vím co mi napíšete, že u psů bez PP je to nejisté, to ano, ale jen jsem se chtěla zeptat, zda se to dá odhadnout..

Odhadnout se to dá. je mu šest měsíců, takže to, co vidíte, je konečný stav.

Jezevčík dlouhosrstý

14.8.2016 20:30
Jezevčík dlouhosrstý

XXX.XXX.7.146

Děkuji za odpovědi, co jsem tak koukala, většina dlouhosrstých jezevčíků v 6 měsících je takto osrstěných, tak uvidíme co nám nakonec z něho vyroste.

14.8.2016 22:25
koňadra

XXX.XXX.128.31

Jezevčík dlouhosrstý napsal(a):
Dobrý večer, potřebuji poradit... Máme 6měsíčního dlouhosrstého jezevčíka a chtěla jsem se zeptat, zda nemá prošlapy.. Koukala jsem na nějaké fotky a nejsem si jistá. Další dotaz je, kdy mu narostou dlouhé chlupy..?
Děkuji za odpovědi.

Prošlapy nemá. Jak vás to vůbec napadlo - u jezevčíka? Na to trpí spíše velká a ještě více obří plemena, ale u jezevčíka (i špatně krmeného) jsem to ještě neviděla.

Jezevčík dlouhosrstý

15.8.2016 08:29
Jezevčík dlouhosrstý

XXX.XXX.7.146

Napadlo mě to jen tak, když jsem při procházce pozorovala psa... Vím, že je to u větších plemen, ale výjimky můžou být všude, nechci nic zanedbat. Každopádně děkuji, jsem mnohem klidnější, s tou srstí uvidíme jak to dopadne.

Přidejte reakci

Přidat smajlík