novotná-KATERINA
XXX.XXX.12.142
Dobry den chtela bych ze zeptat mam 3 tydenní stenatka vsechny jsou v poradku jsou jako kulicky ale to posledni nechce jíst tak jsem zkusila umelou vyzivu ale to nechce a stale knuci.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Možná má nějakou vrozenou vadu...zavolejte na veterinu.
novotná-KATERINA
XXX.XXX.12.142
Tam už jsem volala veterinar rekl ze to nic neni ze to je z hladu jenze nevim jak do ni to mleko dostat.
novotná-KATERINA
napsal(a):
Tam už jsem volala veterinar rekl ze to nic neni ze to je z hladu jenze nevim jak do ni to mleko dostat.
No, jen nechápu, že vet, který štěně ani neviděl, může říct, že to nic není?!
Zavolejte na jinou veterinu, víc hlav víc ví.
Mimochodem, už přikrmujete? Popř čím?
novotná-KATERINA
XXX.XXX.12.142
No to taky nechapu volala jsem nikdo nezveda u nas otvira veterinar az od sedmi hodin bojim se aby to te doby vydrzel.
novotná-KATERINA
XXX.XXX.12.142
Jeste neprikrmuji stenata pribiraji na vaze kazdy den jen tenhleten je z nich nejmensi uz nevim co stim bojim se o nej u nas veterinarni pohotovost prave neni.
novotná-KATERINA
XXX.XXX.12.142
Ja taky ne u nas vet je az od sedmi hodin hodin volala jsem na dalsi dve ty to nezvedaji uz nevim co snim mam delat bojim se o nej aby to do té doby vydrzel.
novotná-KATERINA
XXX.XXX.12.142
Stale jen knuci od matky mleko nechce to se sice pricucne ale hned se zase odtrhne z lahve uz vubec ne pred chvili zvracel uz proste nevim co dal bojim se toho nejhorsiho prosim o radu predem moc dekuji.
novotná-KATERINA
napsal(a):
No to taky nechapu volala jsem nikdo nezveda u nas otvira veterinar az od sedmi hodin bojim se aby to te doby vydrzel.
Zkuste na netu najít poblíž Vás nějakou kliniku, tam většinou mívají nonstop. Držím palce, až štěně přežije.
Ohledně příkrmů, už v pohodě můžete začít, zkuste jim podat trošičku naškrábaného hovězího syrového masa, pokud jim bude šmakovat a nebudou z něho mít např průjem, , tak jim ho dávejte nejdříve 2x denně, po týdnu 3x denně.
novotná-KATERINA
napsal(a):
Stale jen knuci od matky mleko nechce to se sice pricucne ale hned se zase odtrhne z lahve uz vubec ne pred chvili zvracel uz proste nevim co dal bojim se toho nejhorsiho prosim o radu predem moc dekuji.
Tak to bohužel nevypadá dobře, je mi to líto, ale vypadá to, že nepřežije a navíc bez veterináře
novotná-KATERINA
XXX.XXX.12.142
Dobra pokusimse mockrat vam dekuji.
novotná-KATERINA
napsal(a):
Dobra pokusimse mockrat vam dekuji.
Neni zač, hlavně rychle, hrajete o minuty.
novotná-KATERINA
XXX.XXX.12.142
Uz proste nevim vet neni schopen mi rict co mu je rekne z to nic neni to neprezije budu si na nej stezovat.
novotná-KATERINA
napsal(a):
Uz proste nevim vet neni schopen mi rict co mu je rekne z to nic neni to neprezije budu si na nej stezovat.
To můžete. Je hrozné, že vinou lidí vždycky trpí zvířata