Špatné dýchání u štěněte SH.

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Majky261

6.8.2016 21:35
Majky261

XXX.XXX.61.29

Dobrý den, mám štěně SH, když pejsek dýchá nosíčkem, převážně je to nejhorší na večer tak to při výdechu zapíská ( zachrčí ), Je to zejména když se hodně nadechne a pak hodně vydechne. Byli jsme na krvi i na rentgenu nic mu nenašli, pan doktor nás chce poslat na Endoskopii ale je mu teprv 2,5 měsíce, takže to nechci pokud to nebude nejnutnější, co si o tom myslíte vy zkušenější?

6.8.2016 21:41
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Majky261 napsal(a):
Dobrý den, mám štěně SH, když pejsek dýchá nosíčkem, převážně je to nejhorší na večer tak to při výdechu zapíská ( zachrčí ), Je to zejména když se hodně nadechne a pak hodně vydechne. Byli jsme na krvi i na rentgenu nic mu nenašli, pan doktor nás chce poslat na Endoskopii ale je mu teprv 2,5 měsíce, takže to nechci pokud to nebude nejnutnější, co si o tom myslíte vy zkušenější?

Co je SH?

Majky261

6.8.2016 21:42
Majky261

XXX.XXX.61.29

Fiona.Praha napsal(a):
Co je SH?

Sibiřský Husky.

Kristyna21

7.8.2016 07:01
Kristyna21

XXX.XXX.61.29

Hmm.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.8.2016 09:23
Uživatel s deaktivovaným účtem

Majky261 napsal(a):

Pokud se zdá, že problém je v nosní dutině, nijak jinak než rinoskopií se to prohlédnout nedá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík