Můj pes se chová divně

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.8.2016 07:17
Janča 25

XXX.XXX.97.77

Dobrý den, mám takový problém. Uz to budu skoro rok co jsem se svým přítelem a můj pes se chová divně. Nechce poslouchat a dělá hrozný naschvály. Je schopné před nás přijít a vyčůrat se do prostřed místnosti. Dělá hrozně ublizeneho když mu přítel da povel a nebo ho úplně ignoruje. Chová se divně když ho pošleme na místo, tak okamžitě zdrha do jiné místnosti. nikdo ho fyzicky netrestá. Teď před malou chvilkou zrovna začal dělat mučedníka, v klidu ležel pod gaucem a najednou mu hrablo a začal se chovat jak kdyby mu měl někdo něco udělat.

Pomoc

4.8.2016 09:29
Pomoc

XXX.XXX.122.154

Dobry den,

meli jsme podobny probrem s nasi BOC. Pomohlo kdyz ji pritel zacal krmit kazdy den, obden jsem je nechavala chodit na prochazky samotne, vice si hral a zajimal se. Byl to boj ale jak ji zaclo dochazet ze je tu a bude druhy panicek tak ty naschvaly zacly ustupovat. Chce to jen se nevzdat a byt trpelivy. Napriklad kdyz neposloucha nesmi ji trestat ale snazit se ji zaujmout hrou nebo pamlskem k poslusnosti a pak hrooozne pochvalit. U nas to zabralo cca po pul roce. Preji hodne stesti. :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík