Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

smejtka

28.7.2016 22:08
smejtka

XXX.XXX.158.200

Zdravím chci se zeptat byli jsme z naši fenečkou zlaty retrivr na kryti a pejsek se snažil skákal po naší Jessy ai 25 ale po 10 vteřinách a nesekli se myslite že by se to povedlo ? Pak jsem stuslili za 3 dny znovu ale to už po něm vyjížděla a nenechala se děkuji za odpověď.

29.7.2016 09:25
Dasvo

XXX.XXX.101.12

smejtka napsal(a):
Zdravím chci se zeptat byli jsme z naši fenečkou zlaty retrivr na kryti a pejsek se snažil skákal po naší Jessy ai 25 ale po 10 vteřinách a nesekli se myslite že by se to povedlo ? Pak jsem stuslili za 3 dny znovu ale to už po něm vyjížděla a nenechala se děkuji za odpověď.

Prosím Vás, můžete to napsat česky?

Neregistrovaný uživatel

29.7.2016 10:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Zdá se mi to, nebo vždycky když sem napíše nějaký rozmnožovatel, tak má písemný projev žáka 4. třídy zvláštní školy...?!

29.7.2016 10:44
amiš

XXX.XXX.11.171

smejtka napsal(a):

Známí měli totéž s fenou labradora, byli z toho zklamaní, protože chtěli štěnda jen jednou a byli na to maximálně připravení (uchovnění, veškerá vyšetření apod.). Pes zkušený, ale všichni měli za to, že se prostě nezdařilo. Krytí ani neopakovali, vzdali to, takže 9 štěňat je fakt dostalo . Jen pro rejpavé, samozřejmě, že březost na feně zpozorovali včas a štěňata potvrdilo sono.

29.7.2016 10:45
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

smejtka napsal(a):

Fenka o štěňata nestojí, tak psovi nepomohla. Když to zkusil za 3 dny znova, seřvala ho, že to myslela vážně.
Příroda si prostě ví rady.

29.7.2016 10:53
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

Fiona.Praha napsal(a):
Fenka o štěňata nestojí, tak psovi nepomohla. Když to zkusil za 3 dny znova, seřvala ho, že to myslela vážně.
Příroda si prostě ví rady.

No jistě. A má recht, holka jedna šikovná. Přece ji nebude očuchávat frndu kdejaký pobuda jen proto, že někdo chce štěňátka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík