smejtka
XXX.XXX.158.200
Zdravím chci se zeptat byli jsme z naši fenečkou zlaty retrivr na kryti a pejsek se snažil skákal po naší Jessy ai 25 ale po 10 vteřinách a nesekli se myslite že by se to povedlo ? Pak jsem stuslili za 3 dny znovu ale to už po něm vyjížděla a nenechala se děkuji za odpověď.
smejtka
napsal(a):
Zdravím chci se zeptat byli jsme z naši fenečkou zlaty retrivr na kryti a pejsek se snažil skákal po naší Jessy ai 25 ale po 10 vteřinách a nesekli se myslite že by se to povedlo ? Pak jsem stuslili za 3 dny znovu ale to už po něm vyjížděla a nenechala se děkuji za odpověď.
Prosím Vás, můžete to napsat česky?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
Zdá se mi to, nebo vždycky když sem napíše nějaký rozmnožovatel, tak má písemný projev žáka 4. třídy zvláštní školy...?!
smejtka
napsal(a):
Známí měli totéž s fenou labradora, byli z toho zklamaní, protože chtěli štěnda jen jednou a byli na to maximálně připravení (uchovnění, veškerá vyšetření apod.). Pes zkušený, ale všichni měli za to, že se prostě nezdařilo. Krytí ani neopakovali, vzdali to, takže 9 štěňat je fakt dostalo . Jen pro rejpavé, samozřejmě, že březost na feně zpozorovali včas a štěňata potvrdilo sono.
smejtka
napsal(a):
Fenka o štěňata nestojí, tak psovi nepomohla. Když to zkusil za 3 dny znova, seřvala ho, že to myslela vážně.
Příroda si prostě ví rady.