Karamelka
XXX.XXX.109.127
Dobrý den, koupila jem mému 3 měsíčnímu štěněti granule Orijen. Ze začátku mu chutnaly, ale poslední dobou je odmítá. Snažím se mu je ochutit např. vařeným kuřecím, což ale asi není dobře kombinovat granule a maso.Jelikož jsou to granule kvalitní a mám jich 13 kilo, ráda bych, aby je začal žrát. Nemáte nějakou vychytávku, popřípadě jaké granule Vašim psům chutnají. Ještě bych se chtěla zeptat, zda je nutné přidávat nějaké vitamíny když se pes krmí pouze vařeným masem s troškou přílohy. Děkuji moc za rady všem zkušeným... Ještě dodám, že štěně je živá Borderka...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Karamelka
napsal(a):
Dobrý den, koupila jem mému 3 měsíčnímu štěněti granule Orijen. Ze začátku mu chutnaly, ale poslední dobou je odmítá. Snažím se mu je ochutit např. vařeným kuřecím, což ale asi není dobře kombinovat granule a maso.Jelikož jsou to granule kvalitní a mám jich 13 kilo, ráda bych, aby je začal žrát. Nemáte nějakou vychytávku, popřípadě jaké granule Vašim psům chutnají. Ještě bych se chtěla zeptat, zda je nutné přidávat nějaké vitamíny když se pes krmí pouze vařeným masem s troškou přílohy. Děkuji moc za rady všem zkušeným... Ještě dodám, že štěně je živá Borderka...
Pokud se rozhodnte štěndo krmit vařenou stravou, napište mi soukromou zprávu a já Vám poradím, co a jak. Není to nic složitého.
Karamelka
napsal(a):
A vy mu dáváte několikrát denně jen granule? Nebo i vařené maso některé dávky?
Máme doma taky akorat 3 měsíčního pecka a má to tak, že 1x denně dostává granule ( Brit Care) a zbytek 2-3x denně syrové maso s trochou přílohy. Občas dostane dávku masa vařenou, to když se vaří nesolený vývar - maso dostane malej a z vývaru uděláme polévku. Vždy jsme takto štěňata krmili kombinovaně a vždy vše v pořádku. Jinak do masa mu občas přimíchám sypané vitamíny.