Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.7.2016 14:11
beastije

XXX.XXX.205.71

Zdravim. Dnes jsem s naprostou hruzou zjistila, ze ten pet pas, ktery ma fenka vystaveny jiz od chovatelky od narozeni, ten co mam vzdy v jeji tasce nebo u sebe v supliku a ktery jsem nikdy nepouzila, se propadl do zeme.

Prevratila jsem byt naruby, ale zatim bez uspechu.

Zkousela jsem to na veterine, jestli jsme ho tam treba nezapomneli, ale nevypada to. Pan veterinar mi ale rekl, ze kdyz by mi vystavil novy, musi mi vsechna ockovani preockovat. Coz znamena i vzteklinu, se zitrejsim datumem. A do Chorvatska je vstup psum s ockovanim mladsim tri tydnu zakazan.

Strasne me to desi, na dovolenou jedeme v patek, do Chorvatska budeme prejizdet pristi ctvrtek. Fenka ma vzteklinu ockovanou vloni napodzim, tou triletou vakcinou. U toho sameho veterinare, co by mi ten pas vystavoval.

Neresil to nekdo? Nepomohlo by mi si udelat novy pet pas a vytisknout zpravy a potvrzeni o ockovani te vztekliny s razitkem a na hranicich to vysvetlit?

Nebo si od nekoho pet pas pujcit a doufat, ze to nebudou kontrolovat versus cislo cipu?

Jsem uplne zoufala, vubec me nenapadlo, ze ten pas nemam.

Bella2012

25.7.2016 22:17
Bella2012

XXX.XXX.98.175

Jak s pasem by vám měl říct veterinář, ale náš nás varoval, že vystavit po ztrátě nový není jen tak ze dne na den. Očkování by vám mohli do nového zapsat to z podzimu. My přijeli se psama z Chorvatska v sobotu a na žádných hranicích si ani nevšimli, že vezmeme dva velké psy ale spoléhat se na to nedá. Držím palce ať ho najdete.

26.7.2016 09:08
beastije

XXX.XXX.205.71

Nastesti jsem nasla, zadne jine reseni by asi moc dobre nebylo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík