barhulka
XXX.XXX.240.211
Dobré ráno, ráda bych se zeptala na vaši zkušenost popř. názor na věc. Mojí fence - kříženka s teriérem, cca 13 let se už tak před rokem na zádech udělala malá bulka (velikostně jak špendlíková hlavička), v minulém týdnu se ta bulka zvětšila na velikost hrášku, tak jsem se rozhodla poradit s vetem, co to je. Veterinářka mi řekla, že je to tzv. aterom a že nemá smysl s tím nic dělat, že fenu bude operovat a odstraní jí celou žlázu, ať se jí to nevrací už. JENŽE mi to nedalo a druhý den jsem tu bulku zkusila jemně zmáčknout a zcela samovolně se z ní uvolnilo velké množství hodně hutného hnisu s černými tečkami. Fenku to vůbec nebolí - na dotek ani jinak - vůbec si toho nevšímá, když jí to ošetřuju. Situace je taková, že bulka se dost zmenšila a já mám fenu zítra vézt na avizovanou operaci - jenže se mi to zdá prostě hrozně zbytečné. Mám strach, jak ve svých letech zvládne narkózu, nechci, aby byla zbytečně operována, když jí to v ničem nevadí, má to poprvé v životě a došlo k tomu zmenšení bulky. Co byste zvolili vy? Děkuji za jakékoli názory a rady. Barča.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Zdravíčko, zkuste zajet k jinému veterináři, třeba to posoudí jinak, za zkoušku nic nedáte každopádně držím palce ať to dobře dopadne.