Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

dave333

23.7.2016 21:16
dave333

XXX.XXX.176.5

Ahoj, niekedy v budúcom roku si plánujem zaobstarať do bytu psa presnejšie chodského. No a keďže o tom moc neviem len to čo som si naštudoval na internete a nechcem otravovať s každou blbosťou čo sa týka okolo a pod. tak som myslel že by mi niekto vedel poradiť nejakú knižku kde by to bolo obsiahnuté.
Chcel by som sa len dočítať ako psa naučiť základným povelom, ako ho naučiť aby mi doma neštekal a nezavíjal v mojej neprítomnosti alebo ako ho len proste naučil vykonávať svoje potreby vonku a celkovo podobné veci ktoré sú treba okolo šteniatka.
Tak pokiaľ by niekto vedel poradiť budem neskutočne rád začo predom ďakujem

23.7.2016 21:36
bhk

XXX.XXX.210.18

dave333 napsal(a):
Ahoj, niekedy v budúcom roku si plánujem zaobstarať do bytu psa presnejšie chodského. No a keďže o tom moc neviem len to čo som si naštudoval na internete a nechcem otravovať s každou blbosťou čo sa týka okolo a pod. tak som myslel že by mi niekto vedel poradiť nejakú knižku kde by to bolo obsiahnuté.
Chcel by som sa len dočítať ako psa naučiť základným povelom, ako ho naučiť aby mi doma neštekal a nezavíjal v mojej neprítomnosti alebo ako ho len proste naučil vykonávať svoje potreby vonku a celkovo podobné veci ktoré sú treba okolo šteniatka.

Hned mě napadly knihy od p.Sehnerové - např. Jak vychovat psa aneb Jak si vycvičit páníčka

pak na toto téma ještě napsala Pes, Děti, Rodina - velmi hezky napsané, krásně se to čte, je v tom i vtip...

Nevím nepochopila jsem přesně jestli hledáte právě takové info...no ale hned se mi tyto knihy vybavili.. Ona krásně psala o všem.. Takže i tak doporučuji.

24.7.2016 06:26
scylla

XXX.XXX.150.32

dave333 napsal(a):

Určitě najdete spoustu informací o štěněti, výživě, zdraví, výchově tady.

www.clovekpritelpsa.cz.

dave333

24.7.2016 19:54
dave333

XXX.XXX.176.5

Ešte by ma zaujímalo keďže pes bude cca pol roka na byte a pol roka na chate zo záhradou, kde je lepšie ho začať vychovávať ? Na chate nezatváram takže bude mať permanentný vstup do vnútra. Dole mám provizornú dielňu kde ho púštať radšej nebudem no na prvé a druhé poschodie vedú s chody kde by som sa bál že zletí dole.
Tiež myslíte že som si vybral správnu rasu ? do bytu som nechcel nič veľké a zas na chatu nič malé a to isté ani moc aktívne a ani zas lenivé. Pes bude spoločník na turistiku a bicykel a vychádzky v prírode o psích športoch som zatiaľ neuvažoval no nevylučujem ich. Tiež sa bude stýkať s malými deťmi a inými psami takže som chcel tiež niečo tolerantné k ostatným.
Ešte by som dodal že psa som nikdy nemal ale to je asi jasné s horného príspevku.

PS: viem že som písal že presne na toto chcem tie knižky aby som neotravoval no akosi som nevydržal, moja zvedavosť

Přidejte reakci

Přidat smajlík