Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.7.2016 23:16
Sabine

XXX.XXX.236.175

Dobrý den zhruba ped hodinou jsem slyšela kňučet našeho pejska (yorkšíra), tak jsem se šla podívat a zjistila jsem, že nemůže na zadní packy, postaví se, ale nemůže chodit ani s nima hýbat, nevíte co by to mohlo být ?
předem děkuji za odpovědi.

13.7.2016 23:23
rapotacka11

XXX.XXX.32.74

Úraz ?
Klíště ?
Stáří ?

13.7.2016 23:28
Sabine

XXX.XXX.236.175

Je mu 8 kliste nemel, proste spal, najednou se vzbudil a knucel.

13.7.2016 23:33
rapotacka11

XXX.XXX.32.74

Průvan, klimatizace v autě ?
Pátrejte.

14.7.2016 00:36
balisek

XXX.XXX.131.211

Že byste se zeptala veterináře?

14.7.2016 01:10
fikovnice

XXX.XXX.30.49

rapotacka11 napsal(a):
Průvan, klimatizace v autě ?
Pátrejte.

K těm všem možným dg. mě ještě napadá mrtvice, ale to by se asi nepostavil.
Každopádně jak píše "balisek", pro mě by takovýto stav byl důvodem k zřejmě okamžité návštěvě veta.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.7.2016 02:37

Sabine napsal(a):
Dobrý den zhruba ped hodinou jsem slyšela kňučet našeho pejska (yorkšíra), tak jsem se šla podívat a zjistila jsem, že nemůže na zadní packy, postaví se, ale nemůže chodit ani s nima hýbat, nevíte co by to mohlo být ?
předem děkuji za odpovědi.

A kdyby se něco takového stalo vám, tak jste v klidu, googlíte si diagnózu a dáte si kafe, nebo si voláte rychlou?

14.7.2016 03:46
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A kdyby se něco takového stalo vám, tak jste v klidu, googlíte si diagnózu a dáte si kafe, nebo si voláte rychlou?

...asi se paní chce vyspat... (pokud s pesanem zajela na veterinu, tak se jí omlouvám).

14.7.2016 05:44
Sabine

XXX.XXX.236.175

Čekám na ráno, v noci jsem se fakt nikam nemohla dostat!

14.7.2016 06:54
rapotacka11

XXX.XXX.32.119

A ráno nic ?
Nezlepšilo se to ?

14.7.2016 14:50
conie

XXX.XXX.206.202

fikovnice napsal(a):
K těm všem možným dg. mě ještě napadá mrtvice, ale to by se asi nepostavil.
Každopádně jak píše "balisek", pro mě by takovýto stav byl důvodem k zřejmě okamžité návštěvě veta.

Pokud se u toho pejsek pomočil a padá spíš k jedné straně, přikláněla bych se k mrtvici. Máme čerstvou zkušenost, v případě dobrého veta a velmi rychlé pomoci se to dá zvládnout. Moje fena je 3 týdny po mrtvici téměř v pořádku.

14.7.2016 16:58
Sabine

XXX.XXX.236.175

Naštěstí už je v pořádku, ráno chodil normálně, vet mu píchl injekci (vitamíny). Takže díky bohu.

15.7.2016 01:10
Aliens_II

XXX.XXX.2.90

Může mít pes takové to lidské "mravenčení"? Jak známe my lidé?

No seděla mi na klíně psice a celkem dlouho. Ona mi u toho i spí. A asi tak hoďku se nehýbala. Pak jsem ji dal dolů a padala na zadek a chvíli vypadala, jako že už snad nebude chodit. A pak už to bylo ok. Takže že by "mravenci"?

15.7.2016 09:26
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Aliens_II napsal(a):
Může mít pes takové to lidské "mravenčení"? Jak známe my lidé?

No seděla mi na klíně psice a celkem dlouho. Ona mi u toho i spí. A asi tak hoďku se nehýbala. Pak jsem ji dal dolů a padala na zadek a chvíli vypadala, jako že už snad nebude chodit. A pak už to bylo ok. Takže že by "mravenci"?

Řekla bych, že si normálně přeseďela nohu. A určitě to u psů jde, v pelechu by normálně změnila pozici, ale na klíně ji to asi vyhovovalo takhle.

15.7.2016 09:59
Aliens_II

XXX.XXX.2.90

Andrýsek3 napsal(a):
Řekla bych, že si normálně přeseďela nohu. A určitě to u psů jde, v pelechu by normálně změnila pozici, ale na klíně ji to asi vyhovovalo takhle.

No ono na tom klíně si moc pozic vybrat nemůže, takže je to možné. No ale překvapí to. Pak to i člověku dojde, nebo napadne. Ale koukat se, jak pes, který stojí na 4, ale zadek ho neposlouchá a divně padá a nasedá a přitom nikomu nic neřekne, jen čumí divně,
No je v poho, takže se přeseděla.

16.7.2016 00:59
fikovnice

XXX.XXX.30.49

conie napsal(a):
Pokud se u toho pejsek pomočil a padá spíš k jedné straně, přikláněla bych se k mrtvici. Máme čerstvou zkušenost, v případě dobrého veta a velmi rychlé pomoci se to dá zvládnout. Moje fena je 3 týdny po mrtvici téměř v pořádku.

Fakt? Tak to jsem "Conie" ráda! Jinak - u lidí - těžkou CMP považuji za stejnou hrůzu jako třeba rakovinu!

16.7.2016 01:00
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Aliens_II napsal(a):
No ono na tom klíně si moc pozic vybrat nemůže, takže je to možné. No ale překvapí to. Pak to i člověku dojde, nebo napadne. Ale koukat se, jak pes, který stojí na 4, ale zadek ho neposlouchá a divně padá a nasedá a přitom nikomu nic neřekne, jen čumí divně,
No je v poho, takže se přeseděla.

A je to teda definitivně v poho?

16.7.2016 05:24
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

fikovnice napsal(a):
A je to teda definitivně v poho?

Ano. Vůbec se to už neopakovalo. A je zcela v pořádku.

16.7.2016 08:17
conie

XXX.XXX.206.202

fikovnice napsal(a):
Fakt? Tak to jsem "Conie" ráda! Jinak - u lidí - těžkou CMP považuji za stejnou hrůzu jako třeba rakovinu!

Ahoj, já jsem taky moc ráda, je to moje zlatíčko. Už zase dovádí, běhá a prostě má náladu, i když se občas trochu zamotá.

17.7.2016 05:06
fikovnice

XXX.XXX.30.49

conie napsal(a):
Ahoj, já jsem taky moc ráda, je to moje zlatíčko. Už zase dovádí, běhá a prostě má náladu, i když se občas trochu zamotá.

Ahoj, a četla jsi na "Kočkách", co je nového u mě?

17.7.2016 05:07
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Aliens_II napsal(a):
Ano. Vůbec se to už neopakovalo. A je zcela v pořádku.

Tak to je super, asi fakt "přesezená" noha. Budete muset madam, když na Vás bude sedět, šetrně polohovat!

17.7.2016 09:46
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

fikovnice napsal(a):
Tak to je super, asi fakt "přesezená" noha. Budete muset madam, když na Vás bude sedět, šetrně polohovat!

A co ještě? Krmit z ruky, snídani do postele, masírovat záda, nosit přes brody a přes prahy.
Je to pes, ne ženská.

A je to děsná potvora. Omotala a teď mě škrtí a pěkně tahá za drátky.

Ale jó. Jinak si nestěžuji.

17.7.2016 09:53

Aliens_II napsal(a):
A co ještě? Krmit z ruky, snídani do postele, masírovat záda, nosit přes brody a přes prahy.
Je to pes, ne ženská.

A je to děsná potvora. Omotala a teď mě škrtí a pěkně tahá za drátky.

Ale jó. Jinak si nestěžuji.

Panenko Maria Podsrpenská...ležíme v posteli se snídaní a pesany krmim z ruky, záda a bříška se budou masírovat potom.. ...doufám, že nebudou chtít, abych je noslial přes prahy, to bych asi nedala

17.7.2016 09:59
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Panenko Maria Podsrpenská...ležíme v posteli se snídaní a pesany krmim z ruky, záda a bříška se budou masírovat potom.. ...doufám, že nebudou chtít, abych je noslial přes prahy, to bych asi nedala

A je to tady. Že mě ani nepřekvapilo, kdo první se chytí.
Kdybyste věděla, jaký jsem prevít, hmmm.

Tak je jasné, že v tom nejsme sami.

Když chlap sedí v tanku. A ženská líta kdo ví kde.

17.7.2016 10:51

Aliens_II napsal(a):

A je to tady. Že mě ani nepřekvapilo, kdo první se chytí.
Kdybyste věděla, jaký jsem prevít, hmmm.

Tak je jasné, že v tom nejsme sami.

Když chlap sedí v tanku. A ženská líta kdo ví kde.

To není o tom, že se první chytím, to je bohužel holá realita...

17.7.2016 10:59
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

To není o tom, že se první chytím, to je bohužel holá realita...

Já vím. A nejsme v tom sami.
Taky to koresponduje s tématem, kolik času se psem.

17.7.2016 13:38
conie

XXX.XXX.206.202

fikovnice napsal(a):
Ahoj, a četla jsi na "Kočkách", co je nového u mě?

Ahojky, četla, držím pěsti a myslím na vás. Hlavně aby to bylo delšího trvání. Můj "psí špitál" se už taky výrazně zlepšil,2 kardiačky jsou prima kompenzované, pinčová po mrtvičce je celkem OK, kříženka po borelióze je už úplně v pořádku. Jen momentálně v léčení 2 pokousaní kocouři od třetího, nekastrovaného útočníka, ale to se zvládne.

Přidejte reakci

Přidat smajlík