Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.7.2016 14:52
kovadlinka1

XXX.XXX.136.137

Dobrý den, chci se poradit dle vasich zkusenosti jaka je normalni delka brani antibiotik?Brala fenka temer 3 tydny, ale nezabraly na bakterio.nalez pak byl tyden pauza a od te doby zase 3 tydny...to uz je nejak moc ne?Nema chut k jidlu, je unavena v podstate s leky uz po dlouhe dobe je to horsi nez predtim...uz mam leku i veterinaru plne zuby...vim, ze bez atb to nejde, ale tak dlouho?Si neumim predstavit u lidi nebo u sebe jsem uhlavni nepritel techto praskusmajlík( u vet normalni rekl, ale me to normalni neprijde...

11.7.2016 14:58
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Můžu se zeptat: nález kde? Náš pes bral také na bakterie v moči 3týdny a také vůbec nezabraly. Nakonec vetka usoudila, že to nebude ani tak v moči, jako v předkožce a už jsme jen vyplachovali. Měl to vždycky po hárání jejich kámošky, co se k nám po dobu hárání nakvartýrovala

11.7.2016 15:22
kovadlinka1

XXX.XXX.136.137

Nalez ve strevech bakterie. Delala se i citlivost na atb absolutne vsechny testy krev, slinivka atd atd..cena jak za velkou operacismajlík a vyslo toto.Daly se atb presne na tu bakterii a je divne, ze bud zabraly, ale zustala tam nejaka bakterie a premnozila se opet ale preci nebude fenka jist dva mesice atb, kdyz do ni nemuzu dostat skoro nic k jidlu.Berou ji chut k jidlu i zivotu to vidim...

11.7.2016 15:41
panacek

XXX.XXX.136.137

Mame identicke zkusenosti jak s nalezem tak s veterinari...nejdriv jedny atb, pak nalez ( sakra snad nejdriv testy abych vedel na co atb davat jsou tupy tak to udelali opacne a testy jsem si jeste delal sam ani veta to nenapadlo), tak jine atd i kdyz citlivost tech prvnich byla dobra, u tech druhych tezka alergicka reakce jako kdyby vet nemel zkusenosti od ostatnich psu nejsme jedini kdo mel jiste takovou reakci.. pekna srac.. ! ty druhy atb, pak zase dalsi se stejnou latkou jako ty prvni..normalne ty vet jsou snad horsi nez doktori u lidi..nevedi vic nez ja to jsem schopen si nacist vic nez oni mi reknou a tak jsem ukoncil lecbu po nekolika tydnech a vzal vzorky sam do lab v praze a zaplatil a konzultoval to primo v te vet.laboratori rekli mi vice nez veteriny v praze.Tri veterinari, strasne placeni jak rikate cena celkem uz jak za velkou operaci coz je mi fuk, ale kdyby aspon z nich neco chytreho padalo, ale oni tak patraji a patraji a porad nic nevedi a jen tipuji... je nejlepsi sam vzit trus, sam odvezt, pockat tri dny a dle vysledku bud zajit za vet a rici jaka chci atb a nebo, kdyz zadny nalez nelezu uz nikam...mam jich plny zuby...

11.7.2016 15:44
kovadlinka1

XXX.XXX.136.137

panacek napsal(a):
Mame identicke zkusenosti jak s nalezem tak s veterinari...nejdriv jedny atb, pak nalez ( sakra snad nejdriv testy abych vedel na co atb davat jsou tupy tak to udelali opacne a testy jsem si jeste delal sam ani veta to nenapadlo), tak jine atd i kdyz citlivost tech prvnich byla dobra, u tech druhych tezka alergicka reakce jako kdyby vet nemel zkusenosti od ostatnich psu nejsme jedini kdo mel jiste takovou reakci.. pekna srac.. ! ty druhy atb, pak zase dalsi se stejnou latkou jako ty prvni..normalne ty vet jsou snad horsi nez doktori u lidi..nevedi vic nez ja to jsem schopen si nacist vic nez oni mi reknou a tak jsem ukoncil lecbu po nekolika tydnech a vzal vzorky sam do lab v praze a zaplatil a konzultoval to primo v te vet.laboratori rekli mi vice nez veteriny v praze.Tri veterinari, strasne placeni jak rikate cena celkem uz jak za velkou operaci coz je mi fuk, ale kdyby aspon z nich neco chytreho padalo, ale oni tak patraji a patraji a porad nic nevedi a jen tipuji... je nejlepsi sam vzit trus, sam odvezt, pockat tri dny a dle vysledku bud zajit za vet a rici jaka chci atb a nebo, kdyz zadny nalez nelezu uz nikam...mam jich plny zuby...

Presne..dekuji za reakci..nejlepsi laborator je v holesovicich, je tady dlouho, jsou zkuseni doktorky tam by strcily do kapsy doktorky z "vyhlasenych" vet nemocnici v praze ochotni rychly...na co ja potrebuju vet, kdyz nic nevi a jen nas laduje leky a jiny a dalsi a proc neji no to sestava a co s tim no tezko rici..panejo kazda navsteva 2 az 3 tisice vysledky trvaji dlouho a vysledek..byla bych uz sprosta...

DG

12.7.2016 18:52
DG

XXX.XXX.173.14

kovadlinka1 napsal(a):
Nalez ve strevech bakterie. Delala se i citlivost na atb absolutne vsechny testy krev, slinivka atd atd..cena jak za velkou operacismajlík a vyslo toto.Daly se atb presne na tu bakterii a je divne, ze bud zabraly, ale zustala tam nejaka bakterie a premnozila se opet ale preci nebude fenka jist dva mesice atb, kdyz do ni nemuzu dostat skoro nic k jidlu.Berou ji chut k jidlu i zivotu to vidim...

Třeba v článcích o bakteriálním přerůstání ve střevech je popsána léčba atb až 6 měsíců, takže možné dlouhodobé podávání je a týdenní pauzy se dělají. Přidáváte fence něco do jídla na podporu léčby, imunity? Probiotika, pivovarské kvasnice? Zkuste krmit nějaké atraktivní jídlo, několikrát denně a do krmení kdy nedostane atb přidejte třeba probiotika, dost to pomáhá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík