Pesátor
XXX.XXX.249.175
Ahoj, nevíte, jak velký může být v dospělosti pes, co vypadá jako vlčák, ale ve dvou měsících váží jen 1,5 Kg? Díky.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Pesátor
napsal(a):
Ahoj, nevíte, jak velký může být v dospělosti pes, co vypadá jako vlčák, ale ve dvou měsících váží jen 1,5 Kg? Díky.
Třeba 15kg.
Pesátor
napsal(a):
Těžko říci. Naši 2 voříšci měli ve 2 měsících 3 kg fenka a 3,5 kg pejsek a teď jako velcí jsou 25 kg fena a 17 kg pejsek.
Přitom u pejska jsou známí rodiče - máma má 7 kg a táta kolem 13 kg. Má ještě 3 ségry a jedna je malá jako maminka kolem těch 7 kg a další dvě ségry váží kolem 15 kg.
Takže vážně těžko soudit...ale myslim, že byste se mohli pohybovat někde kolem 10-15 kg. Ale třeba překvapí.
Myslím, že okolo 10 kg.
Pesátor
XXX.XXX.249.175
Je z dočasné péče, takže...
Pesátor
napsal(a):
Je z dočasné péče, takže...
...takže těžko říct.
Měla jsem 2 měsíční štěně z obýváku s váhou 1,6 kg a v dospělosti má 7 kg.
Měla jsem 2 měsíční štěně, které bylo od narození v útulku, s váhou 1,7 kg a v dospělosti má 10-11 kg.
Jak je štěně krmené v DP neumím posoudit, takové štěně jsem neměla.
Záleží Vám hodně na tom, jak bude štěně velké a těžké v dospělosti?
Nebo ho budete milovat 8kg i 16kg?
Řekla bych tak od deseti do patnácti kilo.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.138.156
Ech, sorry, kříšťálovou kouli mám v servisu...
Pesátor
XXX.XXX.249.175
Tak moc děkuju Pojedeme se na něj podívat a kdyby přeskočila jiskra, tak by těch 10-15 kg nevadilo...
Pesátor
XXX.XXX.249.175
Spíše těch 10kg, bydlíme v menším bytě...
Pesátor
XXX.XXX.249.175
Fiona.Praha
napsal(a):
...takže těžko říct.
Měla jsem 2 měsíční štěně z obýváku s váhou 1,6 kg a v dospělosti má 7 kg.
Měla jsem 2 měsíční štěně, které bylo od narození v útulku, s váhou 1,7 kg a v dospělosti má 10-11 kg.
Jak je štěně krmené v DP neumím posoudit, takové štěně jsem neměla.
Záleží Vám hodně na tom, jak bude štěně velké a těžké v dospělosti?
Nebo ho budete milovat 8kg i 16kg?
Nerekla bych ze zalezi na tom, zda je stěně z utulku nebo zda je to vymazlene stene z obyvaku ;-).
marcelaamax
napsal(a):
Nerekla bych ze zalezi na tom, zda je stěně z utulku nebo zda je to vymazlene stene z obyvaku ;-).
Záleží jak jsou krmený. Moje dvě feňule měly v cca 2 měsících 1,5kg, teď mají 31kg. Kdyby to manžel tehdá tušil, tak mě s nima vyhodil hned. Takhle si jednu vlastnoručně dones domů.