Daisy001
XXX.XXX.135.134
Přišla jsem teď domů a pejsek má jakoby takový divný kašel. Ono to asi ani kašel není, spíš jakoby mu něco vadilo v krku. Dvakrát zakašle a pak natáhne, jak kdyby chtěl zvracet. Jednou si ublinkl čistou vodu (a to jedl, když jsem přišla). Co to může být?
Za chvíli přijede táta, tak asi zajedem na veterinu. Mám se bát nebo je to v poho?
Daisy001
napsal(a):
Přišla jsem teď domů a pejsek má jakoby takový divný kašel. Ono to asi ani kašel není, spíš jakoby mu něco vadilo v krku. Dvakrát zakašle a pak natáhne, jak kdyby chtěl zvracet. Jednou si ublinkl čistou vodu (a to jedl, když jsem přišla). Co to může být?
Za chvíli přijede táta, tak asi zajedem na veterinu. Mám se bát nebo je to v poho?
Podle popisu to může být buďto psincový kašel, což je infekční choroba, kterou někde venku chytil a léčé se většinou jen jitrocelovým sirupem a nebo měkké patro, na což trpí určité rasy víc, ale víceméně to udělá občas skoro každému psu, třeba jako když vám, zaskočí slina", nic to není.
Daisy001
XXX.XXX.135.158
Dekuji za rady. Na veterine jsme byli. Je to ryma. Takze kasel, zvetsene uzliny a tak. Dostal injekci, tabletky a jitrocelovej sirup.
Mekke patro tez mame, ale to uz poznam.
Nastesti to bude v pohode. Vylezi to.
Daisy001
napsal(a):
Dekuji za rady. Na veterine jsme byli. Je to ryma. Takze kasel, zvetsene uzliny a tak. Dostal injekci, tabletky a jitrocelovej sirup.
Mekke patro tez mame, ale to uz poznam.
Nastesti to bude v pohode. Vylezi to.
Tabletky na rýmu? A to existuje? Že se to nepředepisuje i lidem
Daisy001
XXX.XXX.135.182
Lide taky ji ibalgin a paralen. Tohle je proste od bolesti a protizanetlive. Ma zvetsene uzliny. Takze proto.