Doggie008
XXX.XXX.115.170
Dobrý den, mám jeden dotaz. Naše fena poslední dobou dostává takové "záchvaty", kdy si najednou začne usilovně olizovat pipinu a také se u toho různě točí a občas i mručí. Máte s tím někdo zkušenost, popřípadě víte, proč by to mohla dělat? Stravu ani nic jiného jsme neměnili.
Doggie008
napsal(a):
Dobrý den, mám jeden dotaz. Naše fena poslední dobou dostává takové "záchvaty", kdy si najednou začne usilovně olizovat pipinu a také se u toho různě točí a občas i mručí. Máte s tím někdo zkušenost, popřípadě víte, proč by to mohla dělat? Stravu ani nic jiného jsme neměnili.
Zánět močového měchýře, pálení, vysoká kyselost moči, kvasinky... jděte k vetov.
Uživatel s deaktivovaným účtem
A nebo bude co nevidět hárat.
scylla
napsal(a):
I to je možnost, ale vet to jistí.
A nebo kalendář
.
napsal(a):
A nebo bude co nevidět hárat.
A nebo už třeba i hárá -pokud má takový to nenápadný skrytý hárání a hodně se čistí, že jo?Fenu mám prvně, takže jsem teoretik v tomto oboru , nicméně ta možnost tu může být, ne?
Ale jestli je taková jako posedlá, přijde mi, že spíš bude mít pravdu asi scylla, protože to jí to asi zlobí - pálí, či jinak dráždí.
Tchani maji psa-kluka- ten si cas od casu zacne usilovne lizat genital az z toho ejakuluje! Normalne jsem byla v soku, to jsem nikdy nevidela, sedela venku, pes -jezevcik, se zacal tocit na zemi dokolecka jak se snazil a po chvili jsem mela nahozenou nohu! Pokud to nebude zdravotni problem, nemuze to mit treba i sebeuspokojovaci duvod?
Lexaurin
napsal(a):
Tchani maji psa-kluka- ten si cas od casu zacne usilovne lizat genital az z toho ejakuluje! Normalne jsem byla v soku, to jsem nikdy nevidela, sedela venku, pes -jezevcik, se zacal tocit na zemi dokolecka jak se snazil a po chvili jsem mela nahozenou nohu! Pokud to nebude zdravotni problem, nemuze to mit treba i sebeuspokojovaci duvod?
U psa to možné je, u feny jsem o tom teda neslyšela...jinak naše holky si pipky lížou jen při hárání, aby se umyly. Jinak ne.
Já bych s fenou zadavatele radši došla na veterinu, ať se něco nezanedbá.
lavacca
napsal(a):
U psa to možné je, u feny jsem o tom teda neslyšela...jinak naše holky si pipky lížou jen při hárání, aby se umyly. Jinak ne.
Já bych s fenou zadavatele radši došla na veterinu, ať se něco nezanedbá.
To urcite, veterina v prve rade. Jinak mne se jedna fenka olizuje vzdy po curani. Vycura se, pleskne sebou a musi se umyt a to ji je jedno, ze si treba pri tom plesknuti gecne do blata, hlavne, ze pipku ma cistou
Kristi
XXX.XXX.115.170
Naše feňule dělá něco podobného, většinou když trěba sedíme u televize a nevšímáme si jí. Ještě si u toho třeba začne kousat nohu nebo honit ocas. Konzultovali jsme to s vetem a došli jsme k tomu že to dělá kvůli získání pozornosti, tak nevím...
Kristi
napsal(a):
Naše feňule dělá něco podobného, většinou když trěba sedíme u televize a nevšímáme si jí. Ještě si u toho třeba začne kousat nohu nebo honit ocas. Konzultovali jsme to s vetem a došli jsme k tomu že to dělá kvůli získání pozornosti, tak nevím...
Nudí se, dejte ji na kousani nejakou kosticku, mi davame suseny bejkovec, fenka aktivka se uzuzla. Davala jsem ji ho, kdyz jsem se ji nevenovala a ted, kdyz treba vidi, ze si jdu umyt hlavu a ze to tudiz bude nadlouho, leti si ho najit, lehne mi k noham, chvili zuzla a neprudi
Neregistrovaný uživatel
Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!