Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.6.2016 16:28
Arasse

XXX.XXX.217.189

Zdravím,
dáváte tu někdo pejskům na srst bylinky ? Jaké ? A přidáváte je do krmení nebo z nich uděláte odvar ? Máme problém, že se nám na některých místech začala dělat místo srsti taková řídká "vata". Díky za odpovědi

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.6.2016 16:44

Phytovet http://www.centrumkrmiv.cz/krmiva/phytovet/ nebo samostatné bylinky, co jiného dodáváte na srst?

27.6.2016 16:50
Arasse

XXX.XXX.217.189

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Phytovet http://www.centrumkrmiv.cz/krmiva/phytovet/ nebo samostatné bylinky, co jiného dodáváte na srst?

Spíš jsem myslela samotné. Dáváme lososový a olivový olej, lněné semínko, pangamin s pupalkovým olejem a občas žloutek.

27.6.2016 17:06
27.6.2016 17:45
tapina

XXX.XXX.211.3

V tom případě můžete ještě dodat kolagen, msm, kelpu, plus toto http://m.equiservis.cz/vybaveni-pro-kone/krmiva-pamlsky-soli/dromy/dromy-biotin-plus-chelate-concentrate-900g.html.

Podle mě přijde vhodnější, výhodnější Alavis Biotin. Pokud V tom Dronu nepovažujete za přednost nespecifikované množství chlorely.

V Dromy je oproti Alavisu celkem velký objem plniva, opticky na koruny a objem vychází Dromy levnějc, ale není to tak. Otázka je, co je to plnivo u Dromy, u Alavisu je uvedeno. Otázka je taky, zda přidávat msm nebo methionin a proč a případně jak to dopočítat.

27.6.2016 17:47
tapina

XXX.XXX.211.3

Omlouvám se za překlep (automat).

27.6.2016 20:13
bhk

XXX.XXX.214.234

Arasse napsal(a):
Spíš jsem myslela samotné. Dáváme lososový a olivový olej, lněné semínko, pangamin s pupalkovým olejem a občas žloutek.

Ještě můžete přidávat mořské řasy.

27.6.2016 20:32

tapina napsal(a):
Podle mě přijde vhodnější, výhodnější Alavis Biotin. Pokud V tom Dronu nepovažujete za přednost nespecifikované množství chlorely.

V Dromy je oproti Alavisu celkem velký objem plniva, opticky na koruny a objem vychází Dromy levnějc, ale není to tak. Otázka je, co je to plnivo u Dromy, u Alavisu je uvedeno. Otázka je taky, zda přidávat msm nebo methionin a proč a případně jak to dopočítat.

Nebavím se o ceně (výhodnější), jde mi o složení, jelokož Alavis biotin obsahuje pouze menší část účinných složek a pokud se tedy budeme bavit o ceně, tak rozdíl tedy docela velký vidím.

27.6.2016 20:35
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Arasse napsal(a):
Zdravím,
dáváte tu někdo pejskům na srst bylinky ? Jaké ? A přidáváte je do krmení nebo z nich uděláte odvar ? Máme problém, že se nám na některých místech začala dělat místo srsti taková řídká "vata". Díky za odpovědi

A neni pes ( fena) po kastraci ? Ta meni kvalitu srsti v podstate neresitelne. Vysledkem byva prave ta "vata".

27.6.2016 20:35
tapina

XXX.XXX.211.3

Nebavím se o ceně (výhodnější), jde mi o složení, jelokož Alavis biotin obsahuje pouze menší část účinných složek a pokud se tedy budeme bavit o ceně, tak rozdíl tedy docela velký vidím.

Nebavím se taky o ceně, ale o složení i ceně. V čem vidíte, že je ten Dromy výhodnější, vhodnější?

27.6.2016 20:42
tapina

XXX.XXX.211.3

Pravda je, že na různých stránkách je složení různě. Jestli máte pixlu, napište, prosím, reálné složení.

27.6.2016 21:18

tapina napsal(a):
Nebavím se taky o ceně, ale o složení i ceně. V čem vidíte, že je ten Dromy výhodnější, vhodnější?

Chlorela? Porovnejte složení

http://www.prozdravi.cz/alavis-biotin-pro-kone-400-g.html

http://www.dromy.cz/30-biotin-8594167540025.html.

27.6.2016 21:24
tapina

XXX.XXX.211.3

Mně třeba v Dromy vadí poměrně vysoký obsah vit. E. Pro koně asi dobrý, ale pro psa, který, pokud je živen plus minus normálně, (maso a vnitřnosti - celkem hodně, granule - přidaný) má vit. E celkem dost. Jako, jo, kožní onemocnění potřebují dost vi. E, jenomže.

Chlorela, tak to jedině. Možná. Proč ale chcete dávat ještě msm? (Píšete kolagen, msm,... plus toto).

28.6.2016 07:48

Lexaurin napsal(a):
A neni pes ( fena) po kastraci ? Ta meni kvalitu srsti v podstate neresitelne. Vysledkem byva prave ta "vata".

I mě tohle napadlo, jen jsem nechtěla, aby diskuze sklouzla ke kastracím. Také mám tu zkušenost ( naštěstí ne u mých psů ).

28.6.2016 08:48
Terven

XXX.XXX.110.147

Trochu odbočím od srsti...
nechápu nebo nebere mi hlava, proč na ofic. stránkách Dromy, kde by mělo být dle mé logiky inormací nejvíc, se v podstatě nedočtete komplet složení, zatímco na stránkách prodejce jsou informace úplnější, viz
http://www.danceandjump.cz/biotin-plus-concentrate-dromy-900g
Já mám Dromy ráda, pro psa i koně, tohle mě trochu mrzí.

28.6.2016 14:30
Arasse

XXX.XXX.217.189

Lexaurin napsal(a):

Neni srst se ji zacala horsit po prvnim harani a od te doby se to zhorsuje...

28.6.2016 16:17
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Arasse napsal(a):
Neni srst se ji zacala horsit po prvnim harani a od te doby se to zhorsuje...

A teď by mne zajímalo, co na tohle zapřísáhlí odpůrci kastrací Znám totiž dvě feny, které při každém hárání olysaly z poloviny psa úplně dohola(jedna kamarádky, jedna sestřenky) Oběma byla doporučena kastrace. Sestřenka nešla a fena nakonec umřela na rakovinu mléčných žláz. Kámoška má fenu chovnou, nechala jí dvakrát zabřeznout a říkala, že po těchto druhých štěndech dá vykastrovat. Bohužel jsem s ní už asi půl roku nebyla, tak nevím jestli kastrovali či ne...

28.6.2016 16:49
Arasse

XXX.XXX.217.189

lesnížínka napsal(a):
A teď by mne zajímalo, co na tohle zapřísáhlí odpůrci kastrací Znám totiž dvě feny, které při každém hárání olysaly z poloviny psa úplně dohola(jedna kamarádky, jedna sestřenky) Oběma byla doporučena kastrace. Sestřenka nešla a fena nakonec umřela na rakovinu mléčných žláz. Kámoška má fenu chovnou, nechala jí dvakrát zabřeznout a říkala, že po těchto druhých štěndech dá vykastrovat. Bohužel jsem s ní už asi půl roku nebyla, tak nevím jestli kastrovali či ne...

Při hárání byla ok ale tak měsíc potom začala měnit srst a na hrudníku se jí udělala ta vata a hodně jí to tam zřídlo. Jinak brzo budem taky uchovňovat takže kastraci neee ( jinak proti kastrování nic nemám ale u týhle by to byla škoda ).

28.6.2016 17:15

Arasse napsal(a):
Při hárání byla ok ale tak měsíc potom začala měnit srst a na hrudníku se jí udělala ta vata a hodně jí to tam zřídlo. Jinak brzo budem taky uchovňovat takže kastraci neee ( jinak proti kastrování nic nemám ale u týhle by to byla škoda ).

Zkuste to, co jsem doporučila, mám vše vyzkoušené na vlastních psech.

28.6.2016 17:51
Arasse

XXX.XXX.217.189

Zkuste to, co jsem doporučila, mám vše vyzkoušené na vlastních psech.

Dobře děkuji...

28.6.2016 18:19
Arasse

XXX.XXX.217.189

Mám ještě otázku ohledně šamponu...máte vyzkoušený nějaký opravdu dobrý ? ( bylo by super kdyby nám pomohl i s tou srstí ) Na ceně nezáleží ale chci, aby byl fakt dobrej...

28.6.2016 18:23
Terven

XXX.XXX.110.147

lesnížínka napsal(a):

Já se tedy ozvu, nejsem sice zapřisáhlej odpůrce kastrací, ale - řekněmě- odpůrce kastrací šmahem bez důvodu...
Měla jsem dlouhosrstou fenu, která měla po celý život dobře udržovatelnou srst zhruba typu šeltie.
Po kastraci v pozdním věku se ze srsti stalo nekvalitní chmýří, její objem se zhruba zdvojnásobil (možná jen opticky), ale byla špatně rozčesatelná, plstnatěla před očima, každou chvíli jsem vystříhávala zacuchané koudele.
Vznik tzv. "štěněčí srsti" se uvádí jako vedlejší účinek kastrace, viz
http://www.veterinazbraslav.cz/kastrace-feny.

28.6.2016 18:34
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Arasse napsal(a):
Mám ještě otázku ohledně šamponu...máte vyzkoušený nějaký opravdu dobrý ? ( bylo by super kdyby nám pomohl i s tou srstí ) Na ceně nezáleží ale chci, aby byl fakt dobrej...

Mrknete na www.profikosmetika.cz, je tam i poradna. Hodne je doporucovan All system Jemny sampon s kondicionerem, ten ale urcite stacit nebude- chtelo by to jeste samostatny kondicioner. Co je to za rasu?

28.6.2016 18:37

Arasse napsal(a):

Šampon Mineral H

28.6.2016 18:46
Arasse

XXX.XXX.217.189

Lexaurin napsal(a):
Mrknete na www.profikosmetika.cz, je tam i poradna. Hodne je doporucovan All system Jemny sampon s kondicionerem, ten ale urcite stacit nebude- chtelo by to jeste samostatny kondicioner. Co je to za rasu?

Mrknu na to je to bordera.

1.7.2016 15:32
Arasse

XXX.XXX.217.189

Teď du objednávat biotin ( pro druhého psa-taky border kolie). Myslíte, že můžu objednat tento :http://www.svetkrmiv.cz/canvit-biotin-maxi-pro-psy-tbl-230g-p153850/?cid=2533 i když je pro psy nad 25 kg a můj má 15kg ?

intensegt

1.7.2016 16:42
intensegt

XXX.XXX.39.243

Lexaurin napsal(a):

No ja nevim, spíš bych se podíval na složení všelijakých super užasných drahych psích šamponů. V 99% v tom jsou všechny možný sulfáty, alkohol, barviva ( aby to přece vypadalo jako ty zelený bylinka) a parfémy aby ta obarevná hmota taky nějak voněla. Spíš bych zkusil přírodní mýdla prodavají se i jako gel nebo klasické "kostky".

1.7.2016 19:08

Arasse napsal(a):
Teď du objednávat biotin ( pro druhého psa-taky border kolie). Myslíte, že můžu objednat tento :http://www.svetkrmiv.cz/canvit-biotin-maxi-pro-psy-tbl-230g-p153850/?cid=2533 i když je pro psy nad 25 kg a můj má 15kg ?

Samozřejmě, že můžete.

Přidejte reakci

Přidat smajlík