Zuzaneta
XXX.XXX.135.158
Zdravím,
chtěla bych se poptat, zda máte někdo zkušenosti s Purizonem. Do teď jsme krmili Taste of the wild. Ale pejska už to asi lehce přestalo bavit a tak hledáme něco nového, aby měl změnu. Koupila jsem teď malé zkouškové pytlíky Purizon Single Meat. Zajímalo by mě, zda s Purizonem máte někdo nějakou konkrétní zkušenost nebo jaký máte názor na tyto granule. Případně co vás napadá jako alternativa v podobné cenové relaci, bezobilné, kvalitní a fajn.
Díky :).
Zuzaneta
napsal(a):
Zdravím,
chtěla bych se poptat, zda máte někdo zkušenosti s Purizonem. Do teď jsme krmili Taste of the wild. Ale pejska už to asi lehce přestalo bavit a tak hledáme něco nového, aby měl změnu. Koupila jsem teď malé zkouškové pytlíky Purizon Single Meat. Zajímalo by mě, zda s Purizonem máte někdo nějakou konkrétní zkušenost nebo jaký máte názor na tyto granule. Případně co vás napadá jako alternativa v podobné cenové relaci, bezobilné, kvalitní a fajn.
Díky :).
Zkušenost máme jen dobrou.
Je třeba počítat s tím, že ze psa se stane raketa .
Objednávala jsem ze zoohitu, teď z bitiba.cz - je tam levnější.
Zuzaneta
XXX.XXX.115.30
Děkuji, děkuji.
Raketa? To už doma máme :D Jestli to bude ještě větší, tak teda nevím.
Pejskovi jsem je nasypala ráno spolu s jeho normálními granulemi a on vyjedl jen ty nové, tak to asi bude dobré. :).
Zuzaneta
napsal(a):
Děkuji, děkuji.
Raketa? To už doma máme :D Jestli to bude ještě větší, tak teda nevím.
Pejskovi jsem je nasypala ráno spolu s jeho normálními granulemi a on vyjedl jen ty nové, tak to asi bude dobré. :).
Však vyzkoušejte a uvidíte - u nás byl podobný stav po Orijenu, ale ten psovi příliš nesedl. Purizon dobré, aktivita větší (senior).
Ale to chce zažít a vyzkoušet .