Kulhani po aportování

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lukas1011

18.6.2016 12:55
Lukas1011

XXX.XXX.155.92

Dobry den.
Mám 8 týdeního australského ovčáka. Dneska jsme byli trénovat aportování. Pes si při doběhu pro plyšáka udělal kotrmelec, zůstal ležet na zemi a neuvěřitelně kňučel.
Řekl bych, že nožku ani žebro žádné zlomené nemá. Na dotek ho nic nebolí a když mu osahávám nohy tak nekňučí.
Problém je ten, že pouze leží a při chůzi mírně kulhá na pravou zadní, ale při ochmatání nohy nekňučí.
Je mi jasné, že pojedem na veterinu. Jen potřebujem nějakou rychlo radu, nápad nebo zkušenost..
Děkuji.

Neregistrovaný uživatel

18.6.2016 13:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Lukas1011 napsal(a):
Dobry den.
Mám 8 týdeního australského ovčáka. Dneska jsme byli trénovat aportování. Pes si při doběhu pro plyšáka udělal kotrmelec, zůstal ležet na zemi a neuvěřitelně kňučel.
Řekl bych, že nožku ani žebro žádné zlomené nemá. Na dotek ho nic nebolí a když mu osahávám nohy tak nekňučí.
Problém je ten, že pouze leží a při chůzi mírně kulhá na pravou zadní, ale při ochmatání nohy nekňučí.
Je mi jasné, že pojedem na veterinu. Jen potřebujem nějakou rychlo radu, nápad nebo zkušenost..
Děkuji.

Nemusí to být vůbec noha, a kulhání může být i od páteře, pokud udělal kotrmelec, ale on-line RTG tady asi nikdo nemá, takže se budete muset spokojit s veterinářem

Lukas1011

18.6.2016 13:55
Lukas1011

XXX.XXX.155.92

Děkuji.
Už je vše v pořádku.. Bydlíme v Drážďanech, byli jsme na klinice a už po cestě sem věděl, že je v pořádku. U paní doktorky se pěkně položil na stůl a výraz "podrbej mne zase na břísku a dej mi zase kokino!" :-D..nikde nic nemá.. Ale doporučila nechat ho pro jistotu 2 dny v klidu.
Aktuálně zase běhá po bytě z pokoje do pokoje..

Přidejte reakci

Přidat smajlík